EXCLUSIV

Motivul pentru care actorul George Burcea a revenit într-un suflet din America, după trei luni: „Mi-era tare dor!”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 06.02.2023, 18:29

Plecat de mai bine de trei luni, peste Ocean, actorul George Burcea a revenit în țară în cursul nopții de joi. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să petreacă timp cu cele două fete, pe care le are din căsnicia cu Andreea Bălan. Potrivit propriilor mărturirisi, făcute exclusiv pentru Impact.ro, acesta a fost, de fapt, și principalul motiv pentru care s-a întors, într-un suflet.

„Am vrut foarte tare să văd copiii”

George Burcea și iubita lui, Viviana Sposub, au stat mai bine de trei luni în America, după ce actorul a participat la lansarea oficială a filmului „Wednesday”, care a avut loc în Los Angeles.

Deși fostul soț al Andreei Bălan are rude peste Ocean, cei doi au preferat să închirieze o casă doar pentru ei, la New York, dar nu au renunțat nici la apartamentul din Capitală, unde stăteau cu chirie.

Recent, actorul s-a întors pentru câteva zile în țară, iar principalul motiv îl constituie cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan, de care-i era foarte dor: „Am vrut foarte tare să văd copiii”, ne-a spus acesta, în exclusivitate pentru Impact.ro.

George Burcea 1
George Burcea 

Are propriul agent și manager peste Ocean

Foarte discret în această perioadă cu viața personală, George Burcea se bucură în prezent de perspectivele ce i s-au oferit peste Ocean. A participat la propria sesiune de autografe, după lansarea serialului Wednesday, în regia lui Tim Burton, unde a interpretat rolul lui Lurch, majordomul familiei Adams.

După acest succes, actorul a semnat deja cu o casă de producție, și are propriul manager și agent, potrivit unei persoane din apropierea acestuia.

Cel mai important rol din carieră

Deși are un CV bogat și a jucat în mai multe filme, George Burcea a spus, de fiecare dată când a avut ocazia, că cel mai important rol pe care l-a avut în cariera sa este cel de majordom al familiei Adams, din Wednesday: „Am făcut filme și-n India, în Germania, peste tot în Europa.

Dar, pentru mine, cel mai important proiect, de până acum, cel mai bun, cel mai important rol, deși nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esențial pentru Familia Adams.

Distribuția este extraordinară, iar dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și de Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi.

Dar iată că munca, încrederea, perseverența și poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile ce îmi ies în cale și să muncesc cu la fel de mult spor”.

Citește și Cu ce se laudă George Burcea după divorțul de Andreea Bălan. „Acum 10 ani nici nu mă gândeam” (Exclusiv)!

„Mă simt binecuvântat!”

George Burcea a mai spus că i se pare ireal că a ajuns să-și vadă visul cu ochii și să joace lângă astfel de actori: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat și-mi dă.

Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR, abia după ce termina treaba la animale.

Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Toate se așază așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a mai declarat actorul, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și Viviana Sposub, apariție strălucitoare la Hollywood. Ținuta cu care s-a afișat pe covorul roșu, la brațul lui George Burcea. Galerie foto!

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe