Motivul halucinant pentru care o bătrână de 71 de ani a mâncat doar zahăr zile întregi. Cum a ajuns să fie cercetată penal

Raluca Juncu / 05.08.2020, 11:42
Motivul halucinant pentru care o bătrână de 71 de ani a mâncat doar zahăr zile întregi. Cum a ajuns să fie cercetată penal

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea bolilor pe numele unei bătrâne din județul Gorj pentru că nu a respectat interdicția de rămâne în propria locuință, în contextul în care fiica și nepoata sa au fost diagnosticate cu coronavirus.

Caz revoltător în Gorj. O femeie a ieșit din izolare pentru că nu avea ce mânca

Deși bătrâna în vârstă de 71 de ani din comuna Turcinești, județul Gorj, se afla, teoretic, în izolare, aceasta a ieșit din casă pentru a-și procura alimente, după ce trei zile a rămas închisă în propria locuință unde a mâncat doar zahăr, scrie Digi 24.

„Era la poartă, cu o jumătate de oră înainte i-a spus asistenta ca să nu plece şi ea a plecat imediat – nu a interesat-o să stea acasă – vă daţi seama că n-a interesat-o”, a spus un vecin de-al femeii.

Vârstnica a fost găsită pe stradă la doar câteva zile după internarea celorlalți membri ai familiei sale, însă a fost prinsă imediat de polițiști. Mai mult, femeia a circulat și cu mijloacele de transport în comun.

„Oricum nu putea s-o ţină nimeni, a venit şi poliţia şi nu au ce face. Au venit şi cei de la dispensar – degeaba – degeaba, n-au ce-i face, oricum pleca”, a spus un localnic, potrivit stirileprotv.ro.

Digi 24 transmite că în toate aceste zile cât femeia a stat singură în locuința sa, fiica acesteia a contactat de mai multe ori autoritățile din Turcinești pe care le-a rugat să meargă la mama sa să vadă dacă este în regulă și dacă are nevoie de ceva. Polițiștii sau alte organe competente nu s-au îngrijit, însă, de acest lucru.

„Eu personal am sunat la 112 să vină şi să intervină clar, să-i se fixeze un diagnostic pentru că e păcat că tot timpul să deranjeze comună şi multe instituţii, să ne spună când una când cealaltă, una afirma un lucru, cealaltă alt lucru. Acum am înţeles că e la spital”, a spus Dumitru Modrea, primarul comunei Turcinești.

Sursa foto: Facebook/ Poliția Română 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI