Motiv de sărbătoare pentru Patrick Mouratoglou. Cum a fost surprins la doar câteva zile după divorțul Simonei Halep

Gabriel Peneș 20.09.2022, 17:30

Motiv de sărbătoare pentru Patrick Mouratoglou. Simona Halep trece printr-o perioadă agitată, plină de decizii majore pentru viața sa personală și profesională. După despărțirea de Toni Iuruc, ea s-a operat la nas și a anunțat că nu va mai juca în 2022. În acest timp, antrenorul româncei, Patrick Mouratoglou, se bucură de clipe minunate alături de soția sa, Ada Obilu și de cele două fiice ale cuplului.

Motiv de sărbătoare pentru Patrick Mouratoglou

Motiv de sărbătoare pentru Patrick Mouratoglou. Simona Halep a înfruntat o adevărată furtună în viața sa personală, dar și profesională. Ea a divorțat de Toni Iuruc, apoi s-a operat la nas, motiv pentru care a anunțat că nu va mai juca în 2022.

Numărul 9 WTA a explicat într-un mesaj postat pe rețelele sociale că a avut totală încredere în Patrick Mouratoglou, motiv pentru care a renunțat la colaboratorii ei vechi și s-a înconjurat în staff doar de oamenii apropiați tehnicianului francez.

„Obiectivul meu era clar: îmi ofer un an la dispoziție să revin în top 10. Când decid ceva, mereu sunt implicată total, iar Patrick a avut toată încrederea mea, așa că am vrut ca doar oamenii lui să se ocupe de mine. De aceea am făcut atâtea schimbări în echipă, pentru că am simțit că e lucrul corect: să fiu implicată complet în acest proiect.

A fost o perioadă foarte grea, pentru că mereu am pus presiune pe mine, iar faptul că am lângă mine cel mai bun antrenor aduce și mai mare presiune”, a explicat Halep în mesaj.

Motiv de sărbătoare pentru Patrick Mouratoglou. Cum a fost surprins la doar câteva zile după divorțul Simonei Halep
Patrick Mouratoglou se află la cea de-a treia soție, el fiind căsătorit din 2013 cu Ada Obilu, cu care are două fetițe, în vârstă de 3 și 6 ani

Cum a fost surprins la doar câteva zile după divorțul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a fost bănuit că ar fi fost o posibilă cauză a divorțului campioanei române. O parte a presei l-a suspectat pe tehnician de o apropiere „neortodoxă” de propria elevă. Dar antrenorul de 52 de ani se bucură, după divorțul Simonei, de momente de sărbătoare și relaxare alături de soția lui, Ada Obilu și de cele două fiice ale cuplului.

Mouratoglou a postat o fotografie pe Instastory în care apare alături de familia sa, subliniind că sărbătoresc o dublă aniversare, ziua de naștere a celor fetițe, în vârstă de 3, respectiv 6 ani. Cunoscut ca un adevărat crai al tenisului, tehnicianul francez se pare că și-a găsit fericirea în a treia căsnicie. El mai are alți trei copii din căsătoriile anterioare.

Patrick Mouratoglou a oferit propriile explicații în legătură cu ce s-a întâmplat cu Simona Halep la US Open, unde românca a fost eliminată din primul tur de o jucătoare venită din calificări.

„Cred că era complet epuizată, fizic, dar cred că mai mult mental decât fizic. Am început în aprilie și am făcut multe schimbări. Nu mi le-am dorit pe toate, dar asta a fost alegerea ei. Este o jucătoare cu o personalitate foarte puternică.

De când am început este foarte generoasă, în eforturile pe care le face, și dă sută la sută tot timpul. Se pare că a lucrat mult mai mult decât oricând, cel mai mult din câte am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness”, a declarat Patrick Mouratoglou într-un interviu pentru inews.

Mouratoglou a mai subliniat că lucrul cu Halep s-a desfășurat într-un ritm stresant chiar și pentru el, pentru că jucătoarea a avut încredere totală în el și știa unde vrea să ajungă.

„Nu am schimbat felul în care joacă, dar am făcut unele ajustări. Știam unde trebuie să ajungem și ne-am adaptat situației. Dacă jucătorul vine și spune că vrea să câștige un Grand Slam sau că vrea să aungă în top 10, eu trebuie să ajut să-și atingă acest obiectiv.

Cu Simona am mers rapid pe soluții pentru că a avut încredere sută la sută în mine din prima zi. Ea a spus: „Spune-mi, vreau să schimb tot ce trebuie schimbat”. A fost foarte stresant și pentru mine. În general, nu lucrez așa”, a mai afirmat Patrick Mouratoglou, conform aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....