Motiv de sărbătoare în familia lui Mircea Geoana. Fiica politicianului a fost cerută în căsătorie. Cine e viitorul ginere

Nicu Stan 02.03.2022, 18:22

Motiv de sărbătoare în familia lui Mircea Geoana. Fiica politicianului a fost cerută în căsătorie. Cine este viitorul ginere al Seretarului Adjunct al NATO. Fiica lui Mircea și Mihaela Geoană, Ana, a spus Da după nu mai puțin de cinci ani de relație.

Bucurie în familia lui Mircea Geoana. Fata lui a fost cerută în căsătorie

Fiica lui Mircea Geoană, Secretarul Adjunct al NATO, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cererea în căsătorie a venit după cinci ani de relație. Este bucurie mare în familia lui Mircea Geoană, care cât de curând va fi socru mic.

Astfel, în prima zi de primăvară, fiica sa, Ana, s-a logodit cu alesul inimii sale. Tânăra a acceptat cererea în căsătorie venită din partea iubitului ei, care este de origine americană. De altfel, tânăra s-a și mutat peste Ocean pentru el.

Ana Geoana s-a logodit
Ana Geoana s-a logodit

Unde a fost cerută în căsătorie Ana Geoană

Garrett Cayton și Ana Geoană locuiesc în Los Angeles de mai mult timp, însă acum cei doi au bifat o vacanță exotică, acolo unde a și avut loc romanticul eveniment. Cum un astfel de eveniment nu putea avea loc oricum, tânărul american a pus la cale un întreg scenariu de basm pentru a o face pe Ana să spună DA.

Viitorul ginere al lui Mircea Geoană și Ana se află în Panama, iar la apus, chiar pe plajă, sub lumina lunii, Garret Cayton a îngenuncheat în fața iubitei sale, cu inima tremurându-i și a pus marea întrebare. „Pentru totdeauna, Ana Geoană”, a scris Garrett Cayton în dreptul imaginilor emoționante de pe plajă.

Mesajul Anei Geoană

După ce Ana Geoană, plină de emoții s-a arătat de acord și a pozat cu fabulosul inel de logodnă pe deget, unul cu diamante de mari dimensiuni, din aur alb, a urmat o cină romantică în doi, după care totul s-a încheiat cu un foc de artificii prin care s-a marcat astfel încununarea celor două destine.

„I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți. Sunt foarte încântată să împart această frumoasă lume cu tine, pentru totdeauna”, a scris ș fiica lui Mircea Geoană în dreptul imaginilor pline de dragoste.

Ce a scris Mihaela Geoană

După ce vestea a devenit virală, prietenii și familia celor doi s-au arătat mai mult decât bucuroși pentru pasul pe care tânăra Ana Geoană și americanul l-au făcut. ”A spus da celui mai bun bărbat”, a comentat  Mihaela Geoană.

Urmăriți Impact.ro și pe