Cu ce se ocupă acum fiica lui Mircea Geoană în America. Nadia Comăneci i-a sărit imediat în ajutor

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 11.01.2022, 15:24

Mircea Geoană, actual secretar general adjunct al NATO, a reușit să se asigure că cei doi copii ai săi se bucură de o carieră strălucită. Chiar dacă întreaga familie este extrem de discretă când vine vorba despre viața privată, de curând s-a aflat cu ce se ocupă în prezent fiica lui Mircea Geoană, în America. Tânăra Ana Maria are inclusiv sprijinul celebrei gimnaste Nadia Comăneci, alături de care a apărut recent într-un clip video. Cele două au făcut dezvăluiri incredibile.

Fiica lui Mircea Geoană, carieră impresionantă în America. Cu ce se ocupă Ana Maria Geoană

Atât Ana Maria, cât și fratele său, Alexandru, au locuit ani buni peste hotare, în America, având în vedere că acolo tatăl lor, Mircea Geoană a fost inclusiv ambasador la Washington o perioadă bună de timp. Chiar dacă Ana și-a finalizat studiile la Școala Americană din București, tânăra a ales să se dezvolte peste Ocean, unde are o carieră impresionantă. Fiica lui Mircea Geoană a încercat o mulțime de joburi înainte de a ajunge la ceea ce face în prezent, în America.

Deschisă la provocări, Ana a debutat în urmă cu câțiva ani cu o carieră de fotomodel, însă în final a ajuns să studieze Medicina la o facultate din cadrul Universității Pennsylvania, Philadelphia. Pasiunea pentru medicină a tinerei s-a făcut remarcată încă din perioada 2012-2015, când Ana a făcut parte dintre voluntarii de la Crucea Roșie.

Cu ce se ocupă Ana Maria, fiica lui Mircea Geoană
Ana Maria, alături de părinții săi, Mihaela și Mircea Geoană

Angajată la o revistă celebră de peste Ocean

După finalizarea studiilor la Facultatea de Medicină, fiica lui Mircea Geoană s-a mutat pe Coasta de Vest a Americii, unde a fost angajată la o agenție de impresariat, William Morris Endeavor, din Beverly Hills. O altă experiență interesantă a avut loc în echipa de comunicare a unui congresman american, la Washington D.C. De asemenea, în CV-ul impresionant al tinerei figurează nu doar cunoașterea mai multor limbi străine, ci și cursuri de design și marketing.

Ceea ce i-a adus succesul în planul carierei a fost angajarea la celebra revistă Variety, pe postul de ”business development coordinator”. Astfel, fiica lui Mircea Geoană pare să fi atins apogeul la care unii doar visează. Totuși, Ana Maria Geoană nu s-a rezumat la jobul din cadrul publicației, astfel că în 2019 a decis să urmeze și o carieră independentă.

Ana Maria Geoană are propria sa afacere. Cum o susține Nadia Comăneci

Cu un bagaj de experiențe suficient de vast, Ana a decis să se lanseze în afaceri. Ea deține un site de nutriție și sănătate, pe care îl promovează pe rețelele de socializare. Interesată de tot ce ține de un stil de viață sănătos, fiica lui Mircea Geoană a ales să împărtășească informațiile pe care le cunoaște sau le află și cu urmăritorii săi.

„Rezoluția mea din 2019 a fost să trăiesc mai sănătos și să mă concentrez pe a avea grijă de mine. După 3 ani de învățat cum să fac acest lucru, încep acest proiect pentru a vă spune despre călătoria mea – și, sper, pentru a inspira pe unii dintre voi să facă același lucru.”, menționează tânăra în descrierea site-ului său Linea.

Pentru a afla mai multe detalii de la persoane avizate să discute despre subiecte precum stilul de viață sănătos, Ana a invitat-o într-o primă discuție pe celebra gimnastă Nadia Comăneci. Cele două au împărtășit experiențe importante, sportiva de nota 10 explicând cum a ajuns să se bucure de o stare de bine permanentă, chiar și la vârsta de 60 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe