Monica Tatoiu și-a povestit relația cu Florin Călinescu. „În viață trebuie să fii pragmatic. El n-a vrut să accepte că s-a terminat”

Mihnea Tălău 23.02.2023, 08:14
Monica Tatoiu și-a povestit relația cu Florin Călinescu. „În viață trebuie să fii pragmatic. El n-a vrut să accepte că s-a terminat”

Între Monica Tatoiu și Florin Călinescu a existat dintotdeauna o frumoasă prietenie, cei doi cunoscându-se de o viață, încă de pe vremea când erau elevi. Se poate spune însă că relațiile s-au mai răcit după ce actorul și-a pierdut soția.

”Eu am fost vagaboandă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță”

Cele două vedete de televiziune au avut mult timp o relație specială și chiar dacă s-au plăcut, în anumite etape ale vieții lor, destinul nu le-a hărăzit să fie împreună. Au fost doar foarte buni amici, atât în perioada liceului, precum și după ce au devenit adulți.

În exclusivitate pentru Playtech Știri, Monica Tatoiu, a mărturisit că ea a fost foarte apropiată de soția lui Florin Călinescu, Ana.

„În clasa întâi, eu și Florin am fost colegi. El m-a plăcut, mie îmi plăcea de el doar când era mic, că era frumușel, acum s-a îngrășat. Dar a trebuit să mă mut la altă clasă. Eu am fost vagaboandă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță. În liceu eram în gașcă cu Florin. Aveam fiecare iubit/iubită. Eu eram la specială de matematică, el, la uman, iar iubitul meu la specială de fizică. Noi suntem prieteni foarte buni și acum.

Am fost apropiat de Ana, soția lui care a murit, care a lucrat cu mine la celebra firmă de cosmetice. Când a murit, am stat cu ea, la Budapesta, ultimele ei luni de viață. Pe el l-a marcat foarte mult pierderea soției. Era o femeie excepțională, profundă, tandră, care pe el l-a echilibrat, fiind mai vulcanic. Și nu a vrut să accepte asta. El e o persoană foarte complexă. De atunci ne-am răcit, pentru că nu-mi plac oamenii care nu înțeleg că, atunci când s-a terminat, s-a terminat. În viață trebuie să fii pragmatic”, a declarat Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu

O romantică incurabilă

Cu toate că i-au plăcut băieții de mică, potrivit propriilor mărturisiri, Monica Tatoiu a fost mereu o romantică, interesată fiind doar de emoțiile pe care i le declanșează o poveste de iubire.

„Până în clasa a zecea am crezut că, dacă te săruți, faci copii. Și m-am dus la mama și i-am spus că cred că am rămas însărcinată, eu având acea problemă cu un presupus cancer de endometru. Și m-a întrebat, dar ce ai făcut. Păi, m-am sărutat. Toată viața am fost o romantică incurabilă, eu nu eram cu activitatea sexuală. Și acum mă uit doar la filme de dragoste. La mine e cu emoții, vise. Nu am avut decât iubiți ingineri. Unul dintre motivele pentru care l-am ales pe soțul meu e că știe să facă bani, eu nu știu și știe să repare un bec, o țeavă”, a mai spus aceasta.

Monica Tatoiu se mândrește că este la curent cu tot ce se întâmplă în lume. În casa sa merg, tot timpul, trei televizoare, toate pe știri.

„La mine merg tot timpul trei televizoare, toate sunt pe știri. I-am ascultat pe Biden și pe Putin și m-am apucat să fac prăjitură cu cremă, pentru că altfel spărgeam televizorul. Vor să transforme Moldova într-o altă Ucraina. Mă enervează că ne iau pe toți de tâmpiți. Deja psoriazisul mi s-a urcat pe picioare. O să-i dau în judecată că mă agresează emoțional. Iar tratamentul e să fac ceva dulce. Am două mâini stângi în bucătărie, îmi ies doar câteva, altele nu”, a conchis Monica Tatoiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...