Cum s-a despărţit Monica Gabor de Irinel Columbeanu, de fapt. Mesajul transmis de fostul model. „M-am săturat să sufăr”

Ioana Bucur 28.06.2022, 13:28
Cum s-a despărţit Monica Gabor de Irinel Columbeanu, de fapt. Mesajul transmis de fostul model. „M-am săturat să sufăr”

Au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, iar divorțul lor nu a fost o surpriză pentru publicul de la noi din țară. Detaliile finalului de relație au rămas un mister, până acum. O căsnicie de cinci ani s-a încheiat cu un mesaj clar transmis de fostul model. Așa s-a despărțit Monica Gabor de Irinel Columbeanu.

S-a aflat cum s-a despărțit Monica Gabor de Irinel Columbeanu

El, un bărbat în toată firea, un milionar ce bifase deja relații cu femei frumoase din showbiz-ul românesc, ea, o tânără dintr-o familie modestă și cu un trecut zbuciumat. Când au apărut întâia oară împreună, puțini au crezut în sentimentele ce îi legau și în viitorul relației lor. Au devenit soț și soție, apoi părinții unei fetițe.

Primele plecări ale Monicăi Columbeanu în Statele Unite au marcat începutul finalului pentru căsnicia lor. După celebrul episod cu cele două blonde într-un jacuzzi, Irinel Columbeanu a primit un mesaj cât se poate de clar de la cea care încă îi era, la acea vreme, soție.

În cel de-al treilea volum al cărții scrise de afacerist se dezvăluie cum s-a despărțit Monica Gabor de Irinel Columbeanu, de fapt. Fostul model ajunsese la capătul puterilor, nemaidorind să fie umilită public prin presupusele escapade ale soțului, așa că i-a cerut divorțul printr-un simplu mesaj:

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ.

Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa”, potrivit WOWbiz.

Irinel Columbeanu, santajat de Bogdan Draghici
Irinel Columbeanu și Monica Gabor

„Aștept inițiativa”

Dezvăluirile se pare că nu se termină aici. Pentru aceeași sursă, Irinel Columbeanu a dezvăluit că nu exclude posibilitatea ca amintirile sale să devină subiectul unui film.

„Sigur că m-am gândit și în acest sens, cred că așa ceva se întâmplă de la sine. Deci, aștept inițiativa. Oricum, producția unui film e o aventură destul de mare și cred că nu se întâmplă niciodată dacă nu face un sens anume pentru cei care investesc în acest lucru”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...