VIDEO EXCLUSIV

Monica Davidescu nu-l lasă pe Temișan să fie „femeie” la Te cunosc de undeva. Interviu la dublu cu cei doi VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 13.06.2023, 16:01

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt împreună de aproape 3 decenii și au o fiică, Dora, care le-a completat tabloul de familie. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, celebrul cuplu ne-a vorbit despre cel mai greu moment peste care au trecut împreună, dar și despre calitățile și defectele pe care și le-au descoperit în cei 28 de ani de conviețuire.

Aurelian Temișan, despre rețeta conviețuirii de 28 de ani cu Monica Davidescu

Actrița și artistul ne-au povestit și despre provocările care au venit la pachet cu adolescența fiicei lor. Aurelian Temișan ne-a explicat și de ce nu se vede în ipostaza de concurent la “Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor de la Antena 1, difuzat sâmbăta de la ora 20.00, unde este titular.

Aurelian Temișan ne-a mărturisit că ia, mai nou, în calcul părerea fiicei sale, Dora, legată de vestimentație. Pasionată de modă, puștoaica și-a sfatuit tatăl să schimbe cămașa care nu se potrivea cu sacoul. Mai multe detalii despre viața în trei ne-au povestit Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Sunteți de 28 de ani împreună. Care a fost cel mai greu moment pe care l-ați depășit împreună?

Monica: Pentru amândoi cred că răspunsul este același: pierderea părinților!

Aurelian: Astea sunt cele mai grele momente și dacă atunci nu-l susții pe cel de lângă tine, eu zic că relația undeva scârțâie.

Aurelian Temișan, dezvăluiri despre viața de familie

Care sunt provocările cu Dora?

Aurelian: Lista e lungă de provocări!

Monica: Este perioada adolescenței.

Una din provocările părinților este de a ține pasul cu dorințele adolescentului și cu ceea ce se întâmplă în modă și cu ceea ce vor părinții, deci este destul de greu să ne împăcăm cumva la vestimentație.

Aurelian: În momentul în care mi-a zis o dată: “Tata, vezi că această cămașă nu merge cu sacoul!”,  mi-am dat seama că ar trebui să țin cont și de părerea ei, că e fată, are altă viziune, mult mai modernă și am zis: “Ok, mă duc să schimb cămașa”. Și am schimbat-o.

Cum e relația tată – fiică? Din ce știu eu de la Monica îi faci cam toate poftele, nu poți să refuzi nimic.

Aurelian: E mai maleabilă decât mamă – fiică, pentru că întotdeauna tatăl, deși se dă mai dur de multe ori, tatăl e mai ascultător și mai împăciuitor.

La noi în familie, la mine, la Craiova, mama era cea care era liantul între noi – eu, sora mea și tata. Dar aici, deși Monica se face că se enervează și de câteva ori mai iese un pic din aria de acoperire, pentru că are și dreptate!

Copilul e copil și dacă nu-l strunești un pic, rămâne mai în urmă cu singura obligație pe care o are, aceea de a merge la școală și de a-și face temele. Și eu găsesc tot timpul o variantă în care să facă și asta și să ne facem și de cap.

Monica Davidescu: “Dora trebuie să țină pasul cu ceea ce învață la școală”

Cine e responsabil cu temele? Cine le verifică?

Monica: Amândoi și niciunul!

Aurelian: Responsabili cu temele sunt profesorii, că de aceea merge la școală.

Monica: Am reușit să o ajut  o perioadă când a fost mai mititică, atunci când încă descoperea scrisul, când descoperea socotelile, când începea să învețe.

După ce a prins toate lucrurile, am zis că școala este domeniul ei. Eu nu o întreb pe ea ce ar trebui să fac pe scenă, cu toate că ea își dă cu părerea de multe ori.

Profesorii trebuie să le dea teme pe puterea lor și ea trebuie să țină pasul cu ceea ce învață la școală. Eu cumva asta am învățat-o să facă după puterea ei, nu după puterea părinților.

Uneori părinții știu mai multe, dar alteori sunt depășiți. Eu nu mai știu integrale, nu mai știu lucruri pe care le făceam în clasa a VIII-a, a IX-a sau a X-a, deci pur și simplu mă depășește, pentru că nu le-am folosit. De aceea o rog să țină pasul cu ceea ce se întâmplă la școală.

Aurelian: Ea când îmi face câte o poză sau îmi arată că a luat 10 la franceză sau 9,50 la altceva, spun: “Oh, ai luat mai mult decât aș fi luat eu sau decât am luat eu când eram ca tine”. Și ea e bucuroasă, e mândră și o ține tot așa. Doamne ajută!

Aurelian Temișan: “Ar avea un șoc cei care mă știu de atâția ani pe acel scaun”

Te-ai vedea în ipostaza de concurent la “Te cunosc de undeva”? Ești de mulți ani la masa juriului.

Aurelian: De concurent? Da bineînțeles că nu, pentru că mi-e prea ok acel scaun și cum Pepe din concurent a devenit jurat și multă lume nu-l credea, deși el era foart ok, pentru că se obișnuise lumea cu el acolo.

A fost într-un sezon jurat. Știi cum e lumea? Trebuie să fie și cârcotași. Așa eu cred că aș avea un șoc sau ar avea un șoc cei care mă știu de atâția ani pe acel scaun să mă vadă concurent. Am făcut și noi câteva personaje, chiar și împreună am făcut ceva, dar nu aș face un sezon.

Aurelian Temișan: “Îți trebuie o față cameleonică, pe care eu nu am cum să o am”

Monica: Și mai e ceva,  el are o față atât de puternică, încât nu cred că el ca femeie ar fi la fel de frumos la Jorge sau ca Andrei Ștefănescu sau ca Emilian care când se transformă în femeie zici uau!

Aurelian: Îți trebuie o față cameleonică, pe care eu nu am cum să o am, orice ai pune! Chiar dacă îmi dau ciocul jos, orice ai pune, nu ai cum să nu recunoști, plus că e înălțimea care mă trădează.

Monica: Nu ai cum să nu-l recunoști pe Aurelian Temișan.

Citește și Ce face Aurelian Temișan atunci când nu se află pe scenă. Ipostaza rară în care a fost surprins marele artist EXCLUSIV!

Monica Davidescu: “Apreciez faptul că știe să tacă atunci când eu vorbesc mai mult”

Care e calitatea pe care o apreciați unul la celălalt?

Monica: Stai așa să mă gândesc că are mai multe, acum trebuie să spun una singură, dar mi-e teamă să nu fie vreuna din aceea de defect (râde).

Aurelian: Eu zic despre ea franchețea, sinceritatea. Pot să zic mai multe. Ce nu-mi place: vehemența cu care se bagă în anumite treburi că e leoaică și ține neapărat să le facă până la capăt, chiar dacă unele…mă opresc.

Monica: Iar eu apreciez faptul că știe să tacă atunci când eu vorbesc mai mult. (râde).

Aurelian: Se simte că sunt nevorbit? Eu acasă nu apuc! (râde)

Video: Daniel Bălan

Citește și Aurelian Temișan rupe tăcerea despre fina Andreea Bălan. Ce se întâmplă în viața artistei EXCLUSIV VIDEO!

Urmăriți Impact.ro și pe