Monica Bîrlădeanu, apariție rară, în costum de baie. Frumoasa vedetă și-a cucerit fanii cu imaginile din vacanță. Foto

Ioana Bucur 24.08.2022, 16:54

Monica Bîrlădeanu a fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. După ce a petrecut o perioadă departe de țară, vedeta s-a întors și a revenit în forță în televiziune, bifând apariții în serialul „Vlad” de la PRO TV și în emisiunea „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1. Recent, actrița a publicat o serie de fotografii cu care nu și-a obșnuit, până acum, fanii. Superba brunetă arată de milioane în costum de baie, așa cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Monica Bîrlădeanu arată fabulos în costum de baie

Frumoasă, talentată, carismatică și foarte discretă. Monica Bîrlădeanu și-a ales mereu cu grijă proiectele în care se implică, iar fiecare apariție a sa la evenimente mondene sau în mediul online este atent gândită și pregătită. Este un exemplu de eleganță și stil, fiind pusă de criticii de modă aproape de fiecare dată în categoria celor mai bine îmbrăcate vedete de la noi din țară.

Recent, bruneta s-a bucurat de câteva zile de liniște, profitând de ultimele zile de vară pentru o scurtă vacanță. Așa cum și-a obișnuit admiratorii, a postat pe o platformă de social media câteva fotografii din concediu, imaginile prezentând-o într-o ipostază rară. Monica Bîrlădeanu arată fabulos, pozele cu ea în costum de baie făcând furori în rândul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Cu zâmbetul pe buze, relaxată, vedeta pare că s-a bucurat din plin de momentele frumoase.

„N-am crezut niciodata ca o vacanta la sfarsit de august se simte atat de bine. Iulie-inceput de august am lucrat ( ca doar stiti din stories), iar iunie am fost in pregatiri pt emisiune. Parca m-as fi simtit vinovata sa ma duc in vacanta. Sincer.
Acum insa, la sfarsit de vara, simt ca e absolut binemeritat si necesar acest time out in care ma bucur de apa, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natura ce se desfaoara in fata noastra absolut minunat si divin…
Serios… pentru mine e prima vacanta cu adevarat fabuloasa dupa foarte multi ani” – a scris actrița, în descrierea imaginilor.

Monica Bîrlădeanu, apariție rară, în costum de baie. Frumoasa vedetă și-a cucerit fanii cu imaginile din vacanță. Foto
Monica Bîrlădeanu

S-a mutat la Antena 1

După ce a încheiat filmările pentru serialul „Vlad” de la PRO TV, Monica Bîrlădeanu s-a mutat la Antena 1, unde a prezentat, vara aceasta, noul sezon „Splash! Vedete la apă”.

„Splash! Vedete la apă e un proiect în care oamenii își confruntă fricile, fobiile și își depășesc limitele. Uneori, toată această pentru o săritură de la 3 metri de pe platformă capătă proporții serioase, se lasă cu tremurat și lacrimi, iar alteori e chiar amuzantă.

Am urmărit anul trecut show-ul de pe canapeaua mea confortabilă de acasă și sunt chiar curioasă să văd cât de grele sunt lucrurile, sus, pe platformă, din moment ce acolo unii concurenți experimentează emoții extreme.

Pe Răzvan îl știu de multă vreme, evident, și sunt convinsă că primul lucru pe care-l vom face va fi să depănăm niște amintiri. N-am niciun dubiu că va fi un partener excelent!”, a declarat Monica Bîrlădeanu, înainte de debutul noului sezon.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...