Monica Bellucci are o fiică la fel de frumoasă ca ea. Cum arată adolescenta

Stan Filon 19.08.2020, 10:54

Monica Bellucci nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, dar fiica sa îi calcă pe urmă, iar recent a pozat în costum de baie. Imaginile au strârnit o adevărată furtună de comentarii pe rețelele de socializare, dar a atras atenția și marilor branduri de modă.

Actrița italiană Monica Bellucci are o fiică la fel de frumoasă ca ea

Deva Cassel, fiica cea mare a actriţei Monica Bellucci şi a lui Vincent Cassel are deja mii de fani, chiar dacă are doar 15 ani. Recent, tânăra a atras atenţia unui brand celebru de modă cu care a semnat deja un contract important.

Deva Cassel a moştenit de la părinţii ei cele mai frumoase trăsături. La sfârşitul lunii iulie, Deva Cassel a fost personajul principal al unei noi reclame Dolce & Gabbana, care a fost filmată în Bellagio, Italia, pe Lacul Como.

Actrița italiană Monica Bellucci are o fiică la fel de frumoasă ca ea
Actrița italiană Monica Bellucci are o fiică la fel de frumoasă ca ea

Deva este deja model, eși are 15 ani

Primele  fotografii au apărut abia în luna august. Monica Bellucci, în vârstă de 55 de ani şi Vincent Cassel, în vârstă de 53 de ani, au divorțat din anul 2013. Cu toate acestea, părinții tinerei au însoţit-o la filmări pe fiica lor, ca să-i fie alături într-un moment important din cariera ei.

Cum arată Deva? Ei bine, tânăra este superbă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în Galeria Foto. Fata Monicăi Bellucci este destul de îndrăzneață, mai ales după ce a pozat incitant în costum de baie.

Mama ei, frumoasa Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, Umbria, Italia, fiica Mariei Gustinelli, pictoriță, și a lui Luigi Bellucci, care deținea o companie de transporturi. Bellucci a început modelingul la 16 ani, când participa la Liceo classico.

Inițial, urmărea o carieră de avocat, Bellucci practicând modelingul pentru a-și plăti cheltuielile de școlarizare la Universitatea din Perugia, dar stilul ei de viață i-a distras atenția de la învățat. Ea vorbește italiană, franceză și engleză fluent, spaniolă semi-fluent, vorbind în toate aceste limbi în filmele în care a jucat, dar și în aramaică pentru filmul Patimile lui Hristos în care a jucat rolul Mariei Magdalena.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...