Monica Anghel, în doliu. Andrei Carandino, fostul soţ al artistei, a murit la doar 61 de ani

Stan Filon 07.05.2021, 18:50
Monica Anghel, în doliu. Andrei Carandino, fostul soţ al artistei, a murit la doar 61 de ani

Monica Anghel a primit o veste cruntă. Fostul soț al cântăreței, medicul Andrei Carandino, a încetat din viață, la vârsta de 61 de ani. Cei doi au împărțit bune și rele timp de 11 ani. Acum s-a aflat și care a fost cauza morții cunoscutului medic.

Fostul soț al Monicăi Anghel, medicul Andrei Carandino, a murit la 61 de ani

Monica Anghel trece printr-o perioadă grea, după ce a aflat că fostul ei soț a decedat. Medicul Andrei Carandino avea 61 de ani și suferea de probleme cardiace. Chiar aceste probleme i-au adus și sfârșitul celebrului medic estetician.

”În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de socializare.

Fostul sot al Monicai Anghel, medicul Andrei Carandino, a murit la 61 de ani
Fostul sot al Monicai Anghel, medicul Andrei Carandino, a murit la 61 de ani

Monica Anghel și Adrian Carandino au fost căsătoriți timp de 11 ani

Medicul Andrei Carandino a fost cadrul medical la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar potrivit CV-ului său, era specialist în chirurgie plastica-microchirurgie reconstructive, Doctor în știinte medicale, Master Managementul Serviciilor de Sănătate. Era născut pe 5 martie 1960 și abia ce împlinise vârsta de 61 de ani. Din păcate, medicul Andrei Carandino avea probleme grave de sănătate. În luna decembrie, acesta a suferit și o ruptură de aortă. A încetat din viață vineri, la ora 10:30.

Medicul și cântăreața au avut un mariaj are a durat 11 ani. Cei doi auspus că divorțul a venit din cauza faptului că aceștia își petreceau prea mult timp la job-uri și se pare că nu și-au mai făcut timp pentru familie.

Monica Anghel și-a refăcut viața alături de Marian Caraivan, cu care are împreună un băiat- Aviv Alexandru.  Și medicul Andrei Carandino s-a recăsătorit. Acesta era căsătorit cu medicul Ingrid Carandino, pe care a ăntțlnit-o la locul de muncă, fiind abii medici la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

Monica Anghel și fostul soț au rămas în relații bune, după divorț. Mai mult, cântăreața se înțelegea bine și cu actuala soție a medicului. Ba apela la ei, când venea vorba despre intervenții estetice.

”Am fost la Andrei și Ingrid Carandino, care-mi sunt foarte buni prieteni, sunt medici esteticieni și am încredere deplină în ei. Am și cumpărat o fiolă de botox și Andrei s-a uitat la mine și mi-a zis să mă încrunt, am făcut în toate felurile, după care mi-a zis să plec, că nu-mi trebuie așa ceva. O să vedem. Dacă, la un moment dat, o să mi se năzare să fac lucrul ăsta, o să-l fac”, dezvăluia artista în urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...