EXCLUSIV. Monica Anghel, surprinsă înfulecând cu poftă prăjituri, în maşină. Cântăreaţa slăbise 40 de kilograme

Iancu Andreea 26.01.2021, 16:28

Când spui Monica Anghel te gândești la acea prezență fabuloasă, cu o voce uluitoare și neapărat la piesa “Spune-mi”. Totuși, mulți o asociază pe artistă cu perioada în care cântarul arăta mult mai multe kilograme decât astăzi. După o transformare spectaculoasă, cu 40 de kilograme în minus, Monica Anghel a revenit la o viață normală și își permite să se răsfețe ocazional cu ceva dulce. Artista a fost surprinsă de reporterii impact.ro savurând prăjituri la volanul mașinii.

Monica Anghel, surprinsă poftind la prăjituri

Este una dintre cele mai bune voci ale României, a activat o perioadă ca actriță, colaborând și cu grupul Divertis și a cochetat cu radio-ul, prezentând diferite emisiuni. A revenit în televiziune de curând în cadrul show-ului de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”, unde și-a etalat nu doar calitățile artistice ci și silueta de invidiat. Deși a reușit să slăbească spectaculos, Monica Anghel nu se dezice de la vechile obiceiuri, și ca fiecare, mai cedează în fața tentațiilor.

Artista a fost surprinsă recent în compania fratelui său, pictorul Alexandru Anghel, plecând de la o emisiune la care au participat în calitate de invitați. În drumul celor doi spre casă, Monica și-a rugat fratele să cumpere câteva prăjituri de la o cofetărie din zona Ion Mihalache. După ce acesta a revenit la mașină, Monica Anghel și-a curmat pofta de dulce și a început să savureze deliciile chiar în interiorul mașinii.

Monica Anghel, transformare spectaculoasă, după 40 de kilograme în minus
Monica Anghel, transformare spectaculoasă, după 40 de kilograme în minus

Cum a reușit cântăreața să slăbească 40 de kilograme

Celebra artistă a trecut în calendarul vieții 49 de primăveri, aspect care nici nu se mai observă după ce a scăzut în greutate 40 de kilograme. Ambiția este cu siguranță cheia succesului într-o dietă, însă Monica a avut drept aliat și un eveniment nefericit. Cântăreața nu a dat jos kilogramele în plus prin înfometare, ci din cauza unei operații la coloană. După intervenție a reușit să slăbească 40 de kilograme, iar acum are nevoie doar să se mențină.

Artista este atentă la ceea ce mănâncă, încercând să aibă un stil de viață cât mai sănătos și face, de asemenea, sport. Aproximativ 600 de abdomene pe zi bifează vedeta, dar are parte și de ajutorul unui kinetoterapeut, care o sfătuiește să facă exerciții speciale pentru a nu-și afecta articulațiile. Astfel, de la rochiile lungi și ținutele care îi acopereau trupul, Monica Anghel a trecut la o vestimentație care îi pune în valoare formele. Cântăreața păstrează totuși ca amintire câteva piese din vechea garderobă pentru a observa schimbarea mai bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI