Momentul în care Vladimir Putin ar fi fost înlocuit de o sosie. Imaginea a devenit virală

Ana Anitoiu 26.07.2022, 07:54
Momentul în care Vladimir Putin ar fi fost înlocuit de o sosie. Imaginea a devenit virală

Momentul în care Vladimir Putin ar fi fost înlocuit de o sosie a fost filmat, iar imaginea a devenit virală. Liderul de la Kremlin ar fi apelat la un tiz în timpul vizitei sale de la Teheran, conform șefului serviciilor de informații militare ucrainene, generalul Kyrylo Budanov.

Cum s-ar fi dat de gol sosia care l-ar fi înlocuit pe Vladimir Putin

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene a atras atenția asupra momentului în care Vladimir Putin a ieșit din avion și a lansat întrebarea referitoare la adevărata identitate a persoanei din imaginile video.

Generalul Kyrylo Budanov bănuiește că persoana din înregistrarea video nu era, de fapt, Vladimir Putin, ci o sosie a liderului rus. Indiciul ar fi faptul că președintele Rusiei s-a mișcat mult mai repede decât la alte apariții publice recente, când a coborât stânjenit treptele.

Vladimir Putin, despre folosirea sosiilor

Liderul de la Kremlin a vorbit, în urmă cu aproape doi ani, despre folosirea sosiilor. Președintele Rusiei a recunoscut atunci că oficialii ruși au luat în calcul folosirea dublurilor. Însă, el a precizat că a respins această idee.

Liderului rus i-a fost recomandat să folosească dubluri care să-l înlocuiască la evenimente în care el ar putea fi pus în pericol. Această idee ar fi apărut încă de la începutul anilor 2000, când în Rusia au avut loc mai multe atacuri teroriste.

De altfel, Vladimir Putin, care a declanșat un război în Ucraina pe 24 februarie, nu ar fi singurul lider de la Kremlin care ar fi apelat la dubluri de-a lungul timpului, astfel încât să nu fie în pericol. Iosif Stalin și Leonid Brejnev ar fi făcut același lucru.

Vladimir Putin ar fi bolnav

Politologul Valeri Solovei susține că Vladimir Putin are probleme de sănătate serioase, „inclusiv probleme psihice”. El a remarcat că, la cele mai recente apariții ale sale, liderul de la Moscova a șchiopătat de mai multe ori.

Valeri Solovei a adăugat că Vladimir Putin a trebuit să întrerupă întâlniri pentru presupuse consultări, când în realitate el ar avea nevoie de asistență medicală în acele momente. Politologul a precizat că americanii știu care este starea de sănătate a liderului de la Kremlin, chiar dacă directorul CIA, William Burns, a declarat că președintele rus este „în întregime prea sănătos”.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...