Momentul în care Ion Țiriac s-a supărat pe fiul său, în urmă cu mai mulți ani. Iubita de atunci a acestuia a fost în centrul scandalului

Andra Daoud 10.08.2022, 15:10
Momentul în care Ion Țiriac s-a supărat pe fiul său, în urmă cu mai mulți ani. Iubita de atunci a acestuia a fost în centrul scandalului

Ion Țiriac și fiul său au o relație specială, însă între ei au fost, de-a lungul timpului, și unele tensiuni. În urmă cu mai mulți ani, miliardarul s-ar fi supărat din cauza unui gest pe care l-a făcut iubita fiului său, care ulterior i-a devenit noră. Despre ce a fost vorba și cum au depășit momentul tatăl și fiul.

Ion Țiriac s-a supărat pe fiul său, în urmă cu mai mulți ani

Ion Ion Țiriac, fiul fostului tenismen, a avut o relație de lungă durată și extrem de mediatizată cu Ileana Lazariuc. Gurile rele spun că Țiriac senior nu a văzut întotdeauna cu ochi buni legătura dintre fiul său și frumoasa Ileana Lazariuc, ba chiar ar fi fost unele momente care au creat tensiune în familie.

Ion Țiriac s-ar fi supărat foarte tare atunci când a aflat că iubita fiului său urma să apară goală într-o producție cinematografică românească. Se întâmpla în anul 2008, când Ileana Lazariuc a primit propunerea de a juca în filmul „Supraviețuitorul”, în regia lui Sergiu Nicolaescu. Mai mult, miliardarul nu vedea cu ochi buni nici faptul că frumoasa brunetă pozase în Playboy, cu șase ani mai devreme.

Supărarea lui Ion Țiriac legată de apariția în film a celei care urma să îi fie noră ar fi avut însă un alt substrat. Povestea este cu atât mai complicată cu cât Ion Țiriac și Sergiu Nicolaescu au împărțit, la un moment dat, dragostea aceleiași femei. Acesta se pare că ar fi fost, de fapt, mărul discordiei.

Momentul în care Ion Țiriac s-a supărat pe fiul său, în urmă cu mai muți ani. Iubita de atunci a acestuia a fost în centrul scandalului 1
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au fost impreuna pana in anul 2017

Ion Țiriac și Sergiu Nicolaescu au iubit aceeași femeie

Erika Braedt a fost singura soție pe care a avut-o Ion Țiriac. Se pare că regretatul regizor Sergiu Nicolaescu i-ar fi furat inima Erikăi, iar legătura dintre cei doi a fost confirmată, la un moment dat, de Jean Maurer, fiul fostului premier din perioada comunistă, Gheorghe Maurer.

„Țiriac venea tot timpul la noi cu soţia sa. Erika Braedt, prima nevastă a lui Țiriac, s-a combinat cu Sergiu Nicolaescu chiar la noi în casă, în timpul unor sărbători de iarnă, parcă, prin 1965. Sergiu, Țiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Țiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Țiriac au divorţat. De atunci e ranchiuna între Țiriac şi Nicolaescu.”, povestea Jean Maurer, în anul 2009.

Ileana Lazariuc a acceptat până la urmă rolul în filmul lui Sergiu Nicolaescu. Ea a jucat rolul Zarazei, o fată de oraș din Bucureștiul interbelic, în jurul căreia circulă numeroase legende urbane. Frumoasa brunetă și Ion Ion Țiriac s-au căsătorit în 2009, la un an de la filmarea peliculei, și au fost împreună până în 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe