Momentul în care Dragoș Bucur a uimit jurații de la Românii au Talent. „Mi-e rușine”. Colegii n-au fost de acord

Iancu Andreea 04.03.2022, 20:39

În cea mai proaspătă ediție de Românii au Talent, la masa juriului au apărut mici disensiuni. Dragoș Bucur i-a uimit pe colegii săi, după un moment spectaculos pe scena show-ului de la Pro TV. Vedeta nu a fost pe aceeași lungime de undă cu Andra, Bobonete și Andi, astfel că reacția sa i-a nemulțumit pe aceștia. Juratul a surprins pe toți cu remarca din finalul prestației.

Dragoș Bucur i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent

O nouă ediție a show-ului de talente a adus în fața publicului momente spectaculoase. Și pentru că nu există sezon de Românii au Talent fără un grup folcloric și dansuri populare, în această seară s-a remarcat trupa „Mugurașul”, din Brăila. Prestația tinerilor pasionați de dans a adus multă voie bună în platoul emisiunii, însă momentul nu a fost la fel de apreciată de toți cei prezenți la masa juriului.

Dragoș Bucur a urmărit cu atenție dansul, însă la final, i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent cu remarca sa. În timp ce Andi, Andra și Mihai Bobonete au fost cuceriți de muzică și de joc, prezentatorul de la Visuri la Cheie a ales să facă notă discordantă.

„Andi Moisescu: Eu vă spun: încă două dansuri dintr-astea și scena asta nu va prinde finalul sezonului. Au intrat ei și au început să dea tare.

Mihai Bobonete: Sunt fan folclor, dansuri, băute, mâncate, deci pe mine m-ați cucerit din prima. Din partea mea aveți un DA.”, au fost comentariile juraților la finalul momentului.

Dragoș Bucur i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent
Dragoș Bucur, remarcă neașteptată

Prezentatorul de la Visuri la Cheie a surprins cu un „NU” la finalul prestației

În ciuda faptului că Andra, Andi și Bobo le-au oferit concurenților câte un „DA”, Dragoș Bucur a ales să le transmită un „NU” din partea sa și a oferit și explicații. Vedeta a considerat că numărul cu care tinerii s-au prezentat nu este demn de emisiunea Românii au Talent.

„Dragoș Bucur: Eu, o să pară că sunt puțin diliu, dar eu nu cred că e un număr pentru Românii au Talent. Eu o să zic NU și nu o să ridic capul din pământ că mi-e rușine”, a spus și Dragoș Bucur.

Cu toate acestea, cei trei de „DA” obținuți de la ceilalți jurați îi trimit pe dansatorii din cadrul grupului folcloric „Mugurașul” în etapa următoare. Deloc supărată pentru că au luat și un „NU”, o dansatoare a recunoscut că principalul motiv pentru care a venit, de fapt, în emisiune erau Pavel și Smiley, pe care și-a dorit enorm să îi întâlnească.

„Am să spun ceva, am venit, de fapt, pentru Pavel și Smiley”, a remarcat una dintre dansatoare.

Începând cu data de 4 februarie, emisiunea Românii au Talent și-a deschis porțile pentru cel de-al 12-lea sezon. Noile ediții vin nu doar cu momente spectaculoase, ci și cu noi membrii la masa juriului. Astfel, lui Andi și Andrei li s-au alăturat Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...