Bianca Mihalcea de la Românii au talent primeşte Golden Buzz pentru un moment plin de emoţie. I-a terminat pe juraţi!

Iancu Andreea 25.02.2022, 23:52

O tânără în vârstă de 16 ani, originară din Târgu Neamț, a cucerit juriul de la Românii au talent și a obținut Golden Buzz în urma momentului său uluitor. Bianca Mihalcea a reușit să îi surprindă pe cei prezenți în fața scenei show-ului de talente, după ce a emoționat întreaga audiență. Cei patru jurați au fost impresionați de prestația sa.

Bianca Mihalcea, Golden Buzz la Românii au talent

Cu multă emoție în suflet, Bianca Mihalcea a decis să își încerce norocul în cadrul competiției de talente, demonstrându-și pasiunea pentru dans. Tânăra din Târgu Neamț ascunde deopotrivă și o poveste de viață impresionată. Bianca Mihalcea, care la finalul momentului său a reușit să obțină un Golden Buzz în ediția de vineri, 25 februarie, la Românii au talent, este legată de dans datorită tatălui său.

Cu ochii umeziți de lacrimi, concurenta a povestit înainte de debutul său pe scenă că arta dansului face parte din viața sa datorită părintelui său, pe care l-a pierdut la vârsta de 11 ani. Iar talentul este în mod clar moștenit de la mama și tatăl tinerei, care au activat ca dansatori profesioniști în tinerețe. Cu tristețe în suflet, dar cu speranța că, de undeva din cer, tatăl său o va urmări, Bianca Mihalcea și-a început numărul.

„Ştiu să dansez, pentru mine e mai mult decât un talent! Este parte din viaţa mea, din povestea mea. Am învăţat să dansez cu ajutorul tatălui meu când eram copil, apoi am continuat singură… Tata a murit când aveam 11 ani. Ambii părinţi au fost dansatori într-un ansamblu de dansuri populare, dar el era pasionat şi de ceea ce o să vă arăt eu.

Au luptat mult să îmi ofere totul, s-au sacrificat mult ca să mă ajute. Înainte de a mă naşte, li s-a oferit un post într-un ansamblu profesionist, dar au vrut foarte mult să aibă un copil, aşa că au refuzat. Mama mereu îmi spune că pentru ea nu a fost un sacrificiu pentru că m-au dorit foarte mult.

Tata a fost modelul meu în viaţă, mereu ajuta pe toată lumea, niciodată nu refuza nimic, încerca mereu să fie corect cu toată lumea şi să facă dreptate. A fost bolnav, am descoperit prea târziu asta. Boala era foarte avansată deja, a murit după doar 2 luni. Ni s-a zis că nu se mai poate face nimic. A fost o pierdere foarte grea, anii au fost foarte grei, am fost supărată pe Dumnezeu mult timp, nu înţelegeam de ce s-a întâmplat aşa. Dansul m-a salvat, mi-am transpus toată durerea în dans. El nu m-a văzut niciodată pe scenă, dar eu îl simt lângă mine de fiecare dată când dansez”, a povestit tânăra înainte de evoluția de pe scenă.

Bianca Mihalcea, Golden Buzz la Românii au talent
Bianca Mihalcea, Golden Buzz la Românii au talent

Juraţii, în picioare după momentul fetei

Prestația Biancăi de pe scena de la Românii au talent a cuprins platoul emisiunii de emoție. De la public și până la juriu, cu toții au privit cu admirație momentul de dans al concurentei, care i-a uimit pe toți cu mișcările sale. Împreună cu povestea de viață trăită și dezvăluită la filmări, pachetul artistic prezentat de tânără i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare și să o aplaude pe Bianca Mihalcea la finalul prestației sale. Jurații nu au mai contenit cu laudele, oferindu-i adolescentei toată admirația lor.

Dincolo de mișcările inedite de breakdance ale concurentei, cu toții au remarcat emoția pe care a reușit aceasta să o transpună în dans. Mihai Bobonete chiar a remarcat faptul că aceasta i se datorează cu siguranță legăturii pe care o are Bianca cu regretatul său tată, cel care a îndrumat-o pentru prima oară pe calea dansului.

„Andi: Superb! Absolut superb, Bianca. Nu mi-aş fi închipuit niciodată că din popping şi breaking se poate obţine atâta emoţie. De obicei, în aceste tipuri de dans se merge în cu totul altă direcţie. Reprezentaţia ta a fost una încărcată de emoţie, eşti un dansator desăvârşit.

Andra: Bravo, fată!

Dragoş: Ştii ce ai reuşit să faci? Am uitat, pentru câteva secunde, că sunt la un concurs în care sunt în juriu. M-am simţit că la un spectacol, că la teatru, m-am pierdut pur şi simplu. E prima oară când mi se întâmplă în emisiune chestia asta. Mi-ai transmis că totul a venit din sufletul tău, nu din partea unui coregraf.

Bobonete: Eu l-aş contrazice pe colegul meu. Cred că a existat un coregraf, cred că e mâna unui coregraf special aici… E mâna tatălui tău, dansul ăsta a fost un strigăt, nişte întrebări la care nu primeşti răspunsuri. E clar că ai o legătură cu tatăl tău pe care nimeni nu o poate înţelege.

Andi: A venit momentul votului şi o să îl rezolv eu rapid.”

Printr-o apăsare de buton, juratul Andi Moisescu decide să o trimită pe Bianca Mihalcea în semifinala Românii au talent, oferindu-i un Golden Buzz după prestația emoționantă de pe scenă.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...