Momentul în care Andreea Esca s-a gândit să plece de la Pro TV. Dezvăluiri surprinzătoare: “Am vrut să îmi fac talk show”

Ana-Maria Tudor 26.06.2023, 10:38
Momentul în care Andreea Esca s-a gândit să plece de la Pro TV. Dezvăluiri surprinzătoare: “Am vrut să îmi fac talk show”

Andreea Esca, una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România, a discutat recent despre decizia sa de a părăsi emisiunea de știri. După o impresionantă carieră la Pro TV începând din 1993, Andreea Esca s-a gândit să exploreze noi oportunități și provocări în carieră.

Andreea Esca a dorit să plece de la Pro TV

Andreea Esca, celebra prezentatoare TV, a dezvăluit că, la un anumit moment, a luat în considerare decizia de a părăsi emisiunea de știri de la Pro TV pentru a se implica într-un alt proiect. Cu toate acestea, ulterior, ea și-a reconsiderat alegerea și a decis să rămână la știrile Pro TV. Andreea Esca a dezvăluit că la un moment dat și-a dorit să-și creeze propriul talk-show, dar a realizat că pentru a face acest lucru într-un mod excelent ar fi trebuit să renunțe complet la prezentarea știrilor.

Andreea Esca
 

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine și asta însemna să renunț la știri și să fac doar asta. Și nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Știrile sunt știri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon și după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, mărturisea Andreea Esca, în podcastul lui Marius Manole.

Vedeta de la Pro TV a fost întrebată cât timp o să mai prezinte știrile

În timpul podcastului, Andreea Esca a fost întrebată despre perspectiva prezenței sale pe micul ecran și cât timp mai intenționează să rămână la postul TV care a consacrat-o.

Prezentatoarea de știri de la Pro TV, a declarat că intenționează să continue activitatea la postul TV până când va fi înlocuită sau când va fi concediată. Ea a menționat că în alte țări există exemple de prezentatori de televiziune care continuă să apară la emisiuni chiar și la vârste înaintate, evidențiind faptul că în astfel de cazuri contează mai mult credibilitatea și calitatea prezentării decât aspectul fizic.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult pun preț… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a punctat Andreea Esca, care anul trecut a împlinit 50 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe