Ce înălțime are Andreea Esca, de fapt. Vedeta Pro TV nu se simte complexată deloc

Raluca Alexe 06.06.2023, 21:45

Cum o vorbă de demult spune că „Esențele tari se țin în sticluțe mici”, așa și Andreea Esca a decis să devină o mândră promotoare a zicalei. Vedeta de televiziune se numără printre cele mai scunde personalități din România, însă titulatura nu o deranjează deloc.

Cât de înaltă este Andreea Esca

Poate cea mai cunoscută știristă de la noi din țară, Andreea Esca s-a remarcat mereu prin stilul inconfundabil de a reda informațiile și prin carisma unică. Un lucru mai puțin știut, însă nu la fel de secret ca salariul său, este înălțimea pe care aceasta o oare.

Andreea Esca măsoară doar 1,62 cm, la fel ca Simona Gherghe, fosta moderatoare a emisiunii Acces Direct, și cântăreața Adda. Și cum știrista debordează de încredere, își asumă înălțimea și nu se plânge de acest lucru, ba chiar de fiecare dată a reușit să poarte haine și încălțăminte care să o avantajeze pe deplin.

Prezentatoarea Pro TV nu este, însă, cea mai scundă apariție din lumea mondenă. Primul loc îl deține Irina Rimes, care are o înălțime de doar 1,49. La fel ca Andreea Esca, nu se simte deloc complexată de acest lucru, ba chiar se simte foarte bine în pielea ei, atât în timp ce poartă tocuri, cât și când are în picioare încălțări cu talpă joasă.

Irina Rimes este urmată de Andreea Antonescu, care măsoară 1,53, și de Ami, care are 1,54, dar care s-a simțit complexată de acest lucru în adolescență. Timpul a ajutat-o, totuși, să își dea seama că nu înfățișarea contează, ci atitudinea și modul în care te poți valorifica în fața lumii.

Urmăriți Impact.ro și pe