Momentul care a surprins-o complet pe Theo Rose. Cât de faimos e amicul ei. „Au sărit copiii pe el”

Anca Manolica 28.09.2022, 20:31

Theo Rose este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Recent, vedeta a fost prezentă la un eveniment, în calitate de prezentatoare, unde a fost invitat și unul dintre amicii ei, YNY Sebi . Aceasta a povestit, în exclusivitate pentru Playtech-Impact, ce a pățit, chiar în timp ce se afla în camera de hotel. Fanii nu și-au ascuns emoțiile în momentul în care l-au văzut pe acesta.

Ce a pățit Theo Rose la un eveniment

Zilele trecute, a avut loc unul dintre cele mai celebre evenimente de premiere din industria muzicală autohtonă, Romanian Music Awards 2022. Cea de-a 14-a ediție a revenit după mai bine de cinci de pauză, gala de premiere reunind pe aceeași scenă pe unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.

Celebrul eveniment a avut loc la Râmnicu Vâlcea, cântăreața Theo Rose luând rolul de prezentatoare la această gală. Invitat a fost și amicul său YNY Sebi, alături de care a oferit un interviu în exclusivitate pentru Playtech-Impact.ro.

„Am venit să ne distrăm împreună cu oamenii, ne-au așteptat, sunt aici de când am fost la probe. Noi cu publicul ne-am obișnuit deja. Frățiorul meu, Sebi, e aici. YNY Sebi e cu mine. Abia aștept să urcăm pe scenă, eu să prezint, Sebi să cânte, are și un premiu de acordat în seara aceasta.”, a declarat cântăreața pentru Playtech-Impact.ro.

YNY Sebi
YNY Sebi

Momentul care a surprins-o complet pe artistă

Theo Rose a povestit, în cadrul interviului, despre un moment care a surprins-o de-a dreptul. Atunci când YNY Sebi a ajuns la evenimentul organizat la Râmnicu Vâlcea, fanii pur și simplu au intrat în delir. Artista a spus că i-a auzit pe toți în timp ce îl strigau, cu toate că ea se afla în camera de hotel. O mulțime de copii și-au dorit să facă o fotografie cu îndrăgitul artist.

„Nu. Vă zic, mă machiam în camera de hotel liniștită. Am lăsat geamul rabatat pentru că mă luaseră căldurile, am și eu emoțiile mele, înțelegeți? De jos, era isterie și urla și zbiera toată lumea: „Sebi, Sebi, Sebi!”. Au sărit toți copiii pe el.”, a povestit Theo Rose pentru sursa citată.

Cei doi au în plan multe surprize pentru cei care îi apreciază și îi iubesc. Întrebați dacă urmează să colaboreze în viitor într-o piesă, fosta concurentă de la emisiunea Bravo ai Stil a explicat că această idee nu este exclusă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...