Ce relație au acum Theo Rose și fostul iubit. Gestul neașteptat. „Leșin”

Badea Violeta 01.09.2022, 13:10

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit anul acesta, după cinci ani de relație. Despre separarea lor s-a aflat abia după ce cântăreața a fost surprinsă pe stradă în timp ce se săruta cu noul ei iubit, actorul Anghel Damian. Ulterior, multă lume a acuzat-o pe solistă că își înșală partenerul, însă atât Theo, cât și fostul său partener au precizat că nu a fost vorba de nicio trădare. Iată ce relație au acum cei doi. Gestul acesta spune totul!

În ce relații au rămas Theo Rose și Alex Leonte, după despărțire

Theo Rose și Alex Leonte au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de cinci ani. Vestea a venit ca un șoc pentru internauți, iar modul în care s-a aflat totul nu i-a picat deloc bine cântăreței.

Aceasta a fost surprinsă pe stradă în timp ce se săruta cu Anghel Damian, cel despre care se știa că are o relație cu Lia Bugnar. Ulterior, solista și noul ei iubit au confirmat relația și au asigurat pe toată lumea că nu a fost vorba de nicio trădare.

Acum, fanii se întreabă în ce relații au rămas Theo Rose și Alex Leonte după despărțire. Ei bine, un indiciu a apărut pe internet, mai exact pe pagina de Instagram a casei de discuri care o impresariază pe artistă.

De curând, aceasta a organizat un concurs, iar participanții trebuiau să eticheteze într-un comentariu prietenii alături de care își doresc să meargă la concert. Spre surprinderea internauților, Theo l-a etichetat în comentarii pe Alex, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„Eu leșin

Împăcare???

De ce am senzația că totul a fost pentru promovarea serialului?! Și că voi tot împreună sunteți?!”, au scris internauții.

Detaliul care arata ca Theo si Alex au ramas in relatii bune
Detaliul care arata ca Theo si Alex au ramas in relatii bune

Alex Leonte, despre despărțirea de Theo Rose

La scurt timp după ce s-a aflat de relația lui Theo Rose cu Anghel Damian, Alex a reacționat pe Instagram. Acesta a precizat că este singura reacție pe care o va avea referitoare la acest subiect. Nepotul lui Nea Mărin a ținut să sublineze faptul că despărțirea dintre el și celebra cântăreață este una amiabilă.

„Doresc să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri.

Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut.

În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru”, a scris Alex Leonte pe Instagram

Citește și De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Theo Rose de nepotul lui Nea Mărin. Cum s-ar fi purtat bărbatul cu ea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...