Momente uluitoare cu Andrei Ștefănescu după ce a fost externat din spital. S-a dus în parc și a pățit un lucru incredibil

Rădulescu Valentin 01.07.2020, 15:09

Prezentatorul tv a fost externat de curând, după ce cu puțin timp în urmă a fost internat pentru că a contactat noul tip de virus. Așadar, pentru că i-a fost foarte dor de fiul lui, Andrei Ștefănescu a decis să iasă cu el la o plimbare în parc. Acolo însă, a avut parte de un eveniment mai puțin fericit.

Andrei Ștefănescu, momente uluitoare în parc

După ce a petrecut 12 zile sub supravegherea medicilor, Andrei Ștefănescu a ajuns acasă perfect sănătos. Dar deoarece nu și-a mai văzut fiul de ceva timp, acesta a decis să iasă cu el la o plimbare. Din păcate, lucrurile nu au decurs așa cum plănuise și a avut parte de un eveniment neplăcut. Imediat ce și-a făcut apariția în parc, o doamnă a început să îi atragă atenția, încercând să îl ”gonească”.

„Astăzi am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis ”Tu ce cauți în parc? Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?” I-a răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos. Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat efect că stăteam în parc”, a povestit prezentatorul TV, potrivit ciao.ro.

Momente uluitoare cu Andrei Ștefănescu după ce a fost externat din spital. S-a dus în parc și a pățit un lucru incredibil
Momente uluitoare cu Andrei Ștefănescu după ce a fost externat din spital. S-a dus în parc și a pățit un lucru incredibil

Prezentatorul tv se aștepta la astfel de reacții

Deși nu a crezut că va avea parte de un astfel de eveniment fix în parc, Andrei Ștefănescu a mărturisit că se aștepta la astfel de reacții din partea oamenilor. Se pare că internarea în spital i-a schimbat viața, ținând cont de faptul că multe persoane se sperie de o posibilă infecție cu noul virus. Prezentatorul tv spune că nu este exclus să primească înjurături sau să fie acuzat când merge și la magazin.

„Am fost sigur că așa se va întâmpla, chiar și în spital le-am spus apropiaților mei și într-adevăr lucrurile încep să se simtă. Astăzi a fost prima mea ieșire și s-a întâmplat. Sunt convins că și pe la magazine sau altundeva, cineva o să mă înjure, o să mă acuze că fac parte dintr-o organizație, dintr-un plan”, a mai adăugat Andrei Ștefănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe