Momente surpriză la Antena 1 după revenirea Ginei Pistol. Ce se întâmplă cu Irina Fodor, înlocuitoarea ei

Ioana Bucur 25.09.2022, 18:41
Momente surpriză la Antena 1 după revenirea Ginei Pistol. Ce se întâmplă cu Irina Fodor, înlocuitoarea ei

Sezonul zece al celebrului show culinar a început cu o schimbare de ultim moment. În timp ce publicul aștepta cu nerăbdare întoarcerea Ginei Pistol pe micul ecran, planurile tututror au fost date peste cap în momentul în care vedeta a fost diagnosticată cu Covid-19. În locul ei a fost adusă Irina Fodor, care a fost gazda primelor zece ediții. Acum, însă, a venit momentul ca echipa să se reîntregească.

Gina Pistol revine la „Chefi la cuțite”

Filmările pentru sezonul 10 „Chefi la cuțite” au început cu stângul, în momentul în care Gina Pistol, care urma să își reia rolul de prezentatoarea a celebrului show culinar după pauza de un an luată imediat după ce a devenit mamă, a fost diagnosticată cu Covid-19. Pentru a nu da peste cap programul stabilit, s-a decis ca Irina Fodor să fie cea care o înlocuiește, pentru o perioadă.

„Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuțite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”, a declarat Gina Pistol.

După cele zece ediții prezentate de Irina Fodor, a venit momentul ca publicul să se întâlnească din nou cu formula originală a emisiunii, Gina Pistol revenind pe platourile de filmare, cu o surpriză pentru cei trei chefi, marcând astfel o premieră în istoria „Chefi la cuțite”: două prezentatoare, vedetele unindu-și forțele pentru sezonul aniversar.

„Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine.

La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes. Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a spus Gina Pistol.

Momente surpriză la Antena 1 după revenirea Ginei Pistol. Ce se întâmplă cu Irina Fodor, înlocuitoarea ei

Ce se întâmplă cu Irina Fodor

După scurta experiență de la „Chefi la cuțite”, publicul o va putea revedea pe Irina Fodor în calitate de prezentatoare a noului sezon al celebrului reality show „America Express” ce va avea premiera în curând la Antena 1.

„Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine. Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală.

Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit”, a spus Irina Fodor înainte de premiera sezonului 10 „Chefi la cuțite”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...