Gina Pistol, la un pas să cedeze nervos în aeroport. „Stăteau și se uitau la mine”

Badea Violeta 19.09.2022, 21:09

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră. Frumoasa blondină este destul de activă în mediul onine, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. De data aceasta, însă, vedeta și-a spus oful pe internet. Iată ce a pățit partenera lui Smiley în aeroport!

Gina Pistol a răbufnit în mediul online

Gina Pistol este, fără dar și poate, una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta are numeroși fani pe rețelele sociale, cărora le împărtășește absolut totul.

De curând, iubita lui Smiley nu s-a mai putut stăpâni și a răbufnit pe Instagram, după ce a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în aeroport.

Fosta gazdă a emisiunii „Asia Express” este foarte supărată, pentru că oamenii s-au înrăit și nu mai sunt dispuși să ofere o mână de ajutor celor din jur.

„M-am culcat pe la 04:30, că am avut un zbor de noapte și m-a cam dat peste cap, dar voiam și eu așa să vorbesc singură, ce să fac, dacă Andrei este plecat în Bali, fiică-mea mă înțelege, dar nu-mi răspunde încă… Mă, nu știu ce se întâmplă, sunt foarte mâhnită, mi-am început săptămâna așa, supărată.

Și am motive serioase să fiu supărată. Dacă ar fi trăit bunică-mea, ar fi zis că trăim sfârșitul lumii. Și fix asta simt, ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții. S-a înrăit lumea, fiecare e cu treaba lui, lipsa empatiei, nu știu ce se întâmplă, dar nu-mi place!

Am aterizat la ora 02:00, eram cu un rucsac în spate, cu un copil adormit în brațe, cu căruciorul pe care încercam să îl urc în microbuzul de te duce de la avion la clădire. Și nu m-a ajutat nimeni, stăteau și se uitau la mine cum mă chinui”, a povestit Gina Pistol.

Gina Pistol este mai hotarata ca niciodata
Gina Pistol

„Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine”

Iubita lui Smiley nu s-a oprit aici și a continuat dezvăluirile pe pagina sa oficială de Instagram. Prezentatoarea TV a născut o fetiță pe 9 martie 2021, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical.

Cu anumite lucruri nu a putut să se obișnuiască nici până în prezent, după cum povestește vedeta. Gina Pistol mărturisește că are încă momente când se simte epuizată.

„Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu știi cum e, nu reușesc să mă adun.

Oricum sunt puțin mai bine în perioada asta, dar am avut așa o… nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine.”, a precizat blondina.

Citește și De ce nu a mers Smiley în vacanță cu Gina Pistol și mama ei. Primele explicații ale vedetei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...