Momente groaznice pentru părinții Lidiei Buble. Hărțuiți din cauza relației cu Răzvan Simion

Redacția IMPACT 08.06.2020, 11:00

Oficial, povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a încheiat. Prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” a confirmat, duminică seara că zvonurile legate de separarea celor doi sunt adevărate și că relația lor s-a terminat. Afectați de toată această poveste sunt și sunt părinții artistei.

Ce li s-a întâmplat părinților Lidiei Buble, la începutul relației cu Răzvan

Povestea de dragoste care a fost durat cinci ani de zile dintre Lidia Buble și Răzvan Simion le-a făcut mult rău părinților artistei. Acuzată că s-a încurcat cu un bărbat însurat căruia i-a spart casa, cântăreața a preferat să nu comenteze această situație, care a făcut mult rău părinților ei. Atunci când Răzvan și Lidia abia ce formaseră un cuplu, artista a trecut prin clipe de coșmar, atât ea, cât și familia ei de la Deva, care a fost hărțuită.

Lidia Buble și tătăl ei
Lidia Buble și tătăl ei

„Viaţa ca persoană publică este foarte expusă. Oamenii mereu vor judeca. Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Atunci, da, nu le convenea.

Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate. De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine. Mami şi tati sunt nişte persoane foarte deschise şi au vorbit frumos, aşa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simţit bine”, spune Lidia Buble, într-un interviu la Adevărul Live, în 2017.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de relație

Răzvan și Lidia Buble și-au început relația, în perioada în care căsnicia prezentatorului a luat sfârșit. După cinci ani, ei au decis să meargă pe căi separate. Încă de la sfârșitul anului trecut, gestul cântăreței le-a dat de gândit fanilor, când a declarat că își va petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia sa. La acel moment, artista a spus că va merge acasă la părinții săi doar cu bărbatul cu care are planuri de căsătorie.