Cauza despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Cu ce femeie e surprins prezentatorul TV

Rădulescu Valentin 03.06.2020, 12:59

Prezentatorul TV a fost surprins de curând în compania unei femei misterioase, căruia îi aduce mâncarea la ușă. Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit din ce în ce mai separați în această perioadă, fapt ce ne arată că relația lor începe să distrugă.

Lidia Buble și Răzvan Simion ajung la despărțire!

Răzvan Simion și Lidia Buble se află în al cincilea an de relație, iar de curând au început să apară mai multe informații din care reiese faptul că cei doi s-au cam răcit unul față de celălalt. Zvonurile au apărut atunci când în timpul emisiunii pe care o prezintă Răzvan alături de Dani, matinalul a susținut că ”relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”. Așadar, cu venirea pandemiei cei doi au fost obligați să stea separat. Totodată, potrivit informațiilor de la Ciao, cele două vedete nu mai locuiesc nici împreună.

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, a povestit Lidia Buble în plină pandemie.

Cauza despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Cu ce femeie e surprins prezentatorul TV
Cauza despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Cu ce femeie e surprins prezentatorul TV

Răzvan Simion în compania unei roșcate

Recent au apărut și mai multe detalii care ne dovedesc faptul că cei doi par să nu se mai înțeleagă. Potrivit informațiilor de la sursa citată mai sus, pe timpul perioadei de izolare, matinalul a fost surprins la ușa unei frumoase roșcate, aducându-i prânzul. Momentan nu există informații clare, dar încet încet aflăm și adevărul despre relația celor doi. Totodată, Lidia nu vrea să dea deloc detalii despre viața ei personală, cu toate că la începutul pandemiei vedeta declara că s-ar putea să iasă cu un copil din toată această criză.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, povestea artista cu ceva timp în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe