Momente grele pentru Pepe în plină pandemie: “Am pierdut tot!”. Ce se întâmplă, în această perioadă, cu artistul

Diana Radu 12.04.2020, 15:11
Momente grele pentru Pepe în plină pandemie: “Am pierdut tot!”. Ce se întâmplă, în această perioadă, cu artistul

Pepe se află în izolare alături de soția sa Raluca Pastramă și de copii lor. Artistul se bucură de aceste clipe pe care le petrece împreună cu familia, însă în același timp își face grij pentru afecerile care i-au fost afectate de pandemie.

Pepe, afectat pe plan profesional de pandemie

Pepe și frumoasa sa soție, Raluca Pastramă, și-au jurat iubirea în fața lui Dumnezeu pe 20 iulie 2014. Cei doi au împreună două fetițe Maria și Rosa, care se bucură în această perioadă de pandemie de toată atenția părinților. Artistul a declarat că singura parte bună cauzată de pandemie este faptul că stă mai mult cu familia sa, se joacă împreună, gătesc, fac sport, gătesc și se uită la filme. Cam așa arată viața lui Pepe în izolare.

„Cred că este singura parte bună din toată nenorocirea asta, faptul că avem mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat (…) Bineînţeles că mai mult timp împreună înseamnă şi mai multă joacă împreună. Şi acest lucru nu are cum să nu le bucure. Am facut program zilnic de joacă şi activităţi, de cursuri online, de sport, de făcut mâncare împreună, de uitat la desene, la filme şi tot aşa”, a declarat Pepe pentru Ciao.

pepe, clipe grele, pandemie, afaceri
Pepe, afectat pe plan profesional de pandemie

Însă, pe plan profesional lucrurile nu merg deloc bine pentru Pepe. Artistul și-a amânat și reprogramat toate concertele. În plus, acesta și-a închis cele două afaceri, o grădiniță și un salon, pe care le deține. Despre pierderile financiare din această perioadă, Pepe spune că nu a făcut un calcul, dar cu siguranță s-a pierdut tot.

„Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi ROSAMARIA şi Victoriei 100, grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele. În aceste condiţii nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot. Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stamacasa”, a mai spus Pepe.

Pepe păstrează legătura cu fanii săi în mediul online o dată pe săptămâncă, cel puțin. Artistul le cântă și schimbă păreri și impresii din izolare cu aceștia.

Urmăriți Impact.ro și pe