EXCLUSIV

Momente grele pentru fiul cel mare al soţilor Ceauşescu. Valentin, din nou pe masa de operaţie. EXCLUSIV

Ana Anitoiu 30.09.2021, 18:30
Momente grele pentru fiul cel mare al soţilor Ceauşescu. Valentin, din nou pe masa de operaţie. EXCLUSIV

Fiul cel mare al soților Ceaușescu ar trece prin momente grele. Valentin Ceaușescu ar fi ajuns recent din nou pe masa de operație pentru o problemă de sănătate ce ar fi necesitat o intervenție chirurgicală.

În ce stare se află Valentin Ceaușescu

Potrivit unor surse Impact.ro, Valentin Ceaușescu, în vârstă de 73 de ani, ar fi suferit o intervenție chirurgicală la inimă în urmă cu câteva săptămâni. Între timp, el ar fi fost externat, iar în prezent s-ar recupera, dar starea lui nu ar fi excelentă.

Această operație ar fi avut loc după ce, în urmă cu 12 ani, în 2009, Valentin Ceaușescu a suferit o altă intervenție chirurgicală. Atunci, medicii de la Institutul Fundeni din București i-au extirpat o tumoare vezicală cu ajutorul endoscopului.

Momente grele pentru fiul cel mare al sotilor Ceausescu. Valentin, din nou pe masa de operatie. EXCLUSIV
Nicolae si Elena Ceausescu

Ce pensie ar avea Valentin Ceaușescu

În privința profesiei, Valentin Ceaușescu a călcat pe urmele mamei sale, care a fost inginer chimist. El nu s-a îndreptat însă către chimie, ci a lucrat ca inginer fizician și a ajuns să fie cercetător senior gradul 2 în cadrul Institutului de Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei” de pe platforma Măgurele.

Valentin Ceaușescu a lucrat acolo începând din anul 1970 și până când a ieșit la pensie. Potrivit surselor Impact.ro, atunci când a ieșit din câmpul muncii, fiul cel mare al fostului dictator primea un salariu de 5.000 de lei. Pensia lui ar fi de 3.200 de lei.

Frații lui Valentin Ceaușescu, răpuși de boli

Valentin Ceaușescu este singurul copil al cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu în viață și cel mai longeviv dintre ei. Frații lui, Nicu și Zoia, au decedat la 45 de ani, respectiv 57 de ani, din cauza unor boli.

Mezinul familiei, Nicu, care a fost supranumit ”Prințișorul” în anii comunismului, a murit de ciroză în 1996, la Viena. Copilul mijlociu al cuplului Ceaușescu, Zoia, a murit de cancer, în anul 2006.

Ce mesaj i-a transmis Valentin Ceaușescu lui Ion Iliescu după moartea părinților săi

Imediat după Revoluția din decembrie 1989 și după ce a fost prins și închis, până în august 1990, Valentin Ceaușescu i-a transmis un mesaj lui Ion Iliescu, pe care l-a acuzat că a ordonat executarea părinților săi.

“Nu o să reușești într-o viață să faci pentru această țară ceea ce a făcut tata în cinci ani. El va rămâne în istorie, tu vei fi cunoscut ca un criminal”, i-ar fi scris el lui Ion Iliescu. Vezi AICI ce a recuperat Valentin Ceaușescu din averea familiei lui!

În ultimii ani, Valentin Ceaușescu s-a retras din lumina reflectoarelor și a trăit discret. În 2019 s-a scris că a încetat din viață. Însă, fiul cel mare al fostului lider comunist a infirmat chiar el acest zvon.

”Da, am auzit și eu zvonul ăsta, m-au mai sunat astăzi prieteni pe tema asta. Ce să comentez, pentru un mort eu zic că mă simt foarte bine! Nu știu ce apare în mediul online, nu mă preocupă asta, nu citesc niciodată așa ceva”, a spus atunci Valentin Ceaușescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...