Momente dramatice la Baia Mare. Un șofer a intrat cu mașina într-o stație de autobuz

Ioana Bucur 10.08.2022, 20:49
Momente dramatice la Baia Mare. Un șofer a intrat cu mașina într-o stație de autobuz

Au fost momente dramatice în Baia Mare, unde un bărbat a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat direct în refugiul unei stații de autobuz din oraș. În urma impactului, un băiat în vârstă de 13 ani a fost rănit. Și persoana din scaunul din dreapta șoferului a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. Ce pățise conducătorul auto care a provocat accidentul.

Un șofer a intrat cu mașina într-o stație de autobuz

Panică uriașă miercuri după-amiază, în Baia Mare. Un bărbat în vârstă de 57 de ani a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, intrând cu autovehiculul direct într-un refugiu al unei stații de autobuz din oraș.

Potrivit informațiilor transmise de ISU Maramureș, șoferului i s-a făcut rău în mers, suferind un stop cardio-respirator. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD care a sosit imediat la locul accidentului, el răspunzând manevrelor, apoi a fost dus la spital. Persoana de pe scaunul pasagerului a suferit un atac de panică, având nevoie de intervenția medicilor.

„A avut loc un accident rutier în Baia Mare. Unui bărbat de 57 de ani i s-a făcut rău la volan, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD care a sosit imediat la locul accidentului, el răspunzând manevrelor, apoi a fost dus la spital.

O a doua persoană, care se afla ca pasager în maşină, în vârstă de 54 de ani a suferit un atac de panică. Şi aceasta a fost transportată la spital de un sechipaj SAJ”, au declarat pentru News.ro, reprezentanţii ISU Maramureş.

În urma impactului, un copil în vârstă de 13 ani a fost rănit în zona umărului, acesta fiind și el transportat la spital cu o ambulanță.

Momente dramatice la Baia Mare. Un șofer a intrat cu mașina într-o stație de autobuz

Poliția a tras focuri de armă în Baia Mare

Locuitorii din Baia Mare au avut parte de un incident șocant, duminică seară. Circa 15 persoane au fost implicate într-un scandal de proporții, pe o stradă din oraș.

În încercarea de a aplana conflictul, oamenii legii au tras două focuri de avertisment, în aer.

„Deplasaţi la faţa locului împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Maramureş, poliţiştii au observat aproximativ 15 persoane care aveau un conflict, iar la vederea forţelor de ordine, persoanele implicate în scandal s-au coalizat împotriva acestora şi au început să arunce cu pietre înspre forţele de ordine, moment în care un poliţist de 26 de ani a fost lovit în frunte cu o piatră. În acest context, s-au solicitat forţe suplimentare în sprijin”, a informat, luni, Poliţia Judeţeană Maramureş.

Trei persoane au fost duse la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru audieri.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...