Momente de groază la Survivor România, o concurentă a ajuns de urgență la spital. ”Doctorul o întreba și ea nu răspundea”

Ioana Bucur, Diana Dumitrache 26.04.2021, 13:55
Momente de groază la Survivor România, o concurentă a ajuns de urgență la spital. ”Doctorul o întreba și ea nu răspundea”

Au fost momente de groază la Survivor România. În ediția de duminică, o concurentă a ajuns de urgență la spital. Colegii de echipă au povestit ce s-a întâmplat: „Doctorul o întreba și ea nu răspundea”.

Momente de groază la Survivor România, o concurentă a ajuns de urgență la spital

Rezistența concurenților este pusă la grea încercare în Republica Domincană. Au fost momente de groază în ediția de duminică, 25 aprilie, când o concurentă a ajuns la de urgență la spital. Colegii din echipa Războinicilor au tras o sperietură zdravănă când au văzut ce a pățit Sindy. Andrei Dascălu a povestit cum, la scurt timp după Consiliu, el și Marius au întrebat-o dacă se simțea bine, cei doi văzând că nu era deloc în apele ei. Nu au primit un răspuns, războinica neputând să vorbească. A apucat doar să le spună că este foarte amețită. Când a ajuns medicul la ea, era deja într-o stare îngrijorătoare.

„Chiar când am ieșit din Consiliu, eu și Marius eram fix lângă ea, am întrebat-o dacă se simte rău, nu răspundea. La un moment dat i s-au lăsat puțin picioarele și zicea că se simte foarte, foarte amețită. Am strigat la doctor, a venit, se uita la ea și a început să-i pună niște întrebări, ea nu răspundea și ne-am cam panicat. Nu știam ce se întâmplă cu ea, știam că e foarte amețită, nu știam dacă se va întâmpla ceva mai rău atunci pe moment. La câteva minute a venit ambuanța, a luat-o și a dus-o la spital. Momentan nu știm nimic despre ea, dacă i s-au făcut ceva analize, probe, nu știm nimic. Este cea mai bună dintre fete, sper să-și revină cât mai repede, să nu fie grav și să se întoarcă în echipă”, a povestit Andrei, la Survivor România 2021.

Sindy este unul dintre stâlpii de susținere ai Războinicilor. De când a intrat în competiție, a dovedit că este un concurent puternic, cu o putere remarcabilă de concentrare pe trasee, așa că nu este deloc surprinzător că este văzută ca unul dintre cei care ar putea pleca acasă cu marele premiu al competiției.

Ce spune mama Războinicei Sindy despre Albert, concurentul cu care pare să se lege o idilă
Sindy, la Survivor România 2021

Războinicii au pierdut un om

A fost o ediție dificilă pentru echipa Războinicilor. Starlin, intrat în cursa de eliminare cu Sorin Pușcașu și Andrei Dascălu, a fost cel care a plecat din Republica Dominicană, în urma votului decisiv al publicului.

„Survivor România pentru mine înseamnă multe lu cruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi. Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. Mi-am dorit de la început să am meciuri care să mă ducă în Santo Domingo, spuneam mereu să nu vin aici și să nu văd pe cineva pe care îl cunosc”, a declarat Starlin când a aflat de eliminarea sa.