Momente de groază într-un avion românesc, după ce doi pakistanezi au ameninţat că aruncă aeronava în aer. Decizia luată imediat de piloţi

Stan Filon 03.02.2022, 12:27
Momente de groază într-un avion românesc, după ce doi pakistanezi au ameninţat că aruncă aeronava în aer. Decizia luată imediat de piloţi

Incident foarte grav la bordul unui avion românesc! Pilotul Wizz Air a fost nevoit să aterizeze de urgență în Turcia, după ce doi pakistanezi aflați la bord au amenințat că aruncă aeronava în aer! Cum au acționat membrii echipajului, dar și pasagerii în fața unei asemenea amenințări, dar și ce s-a întâmplat până la urmă, citiți în rândurile de mai jos!

Doi pakistanezi au amenințat că aruncă în aer un avion plecat din București

O cursă Wizz Air plecată din România a avut probleme serioase în zbor, după ce doi pakistanezi au amenințat că aruncă aeronava în aer. Personalul a intervenit imediat pentru a-i calma pe pasageri, însă cei doi bărbai au țipat și i-au amenințat pe cei aflați la bord că îi omoară.

Cei doi bărbați se pare că s-au ridicat din senin de la locul lor și au început să țipe, apoi au trecut la amenințări. După aceea, cei doi au scos brichetele și le-au aprins, ținându-le lângă compartimentul de unde coboară măștile de oxigen, în caz de urgență. Oamenii s-au speriat, iar câțiva pasageri români i-au imobilizat pe cei doi. O persoanăa făcut atac de panică.

Doi pakistanezi au amenintat ca arunca in aer un avion plecat din Bucuresti
Doi pakistanezi au amenintat ca arunca in aer un avion plecat din Bucuresti

Piloții au fost nevoiți să aterizeze de urgență

„Erau doi pakistanezi care spuneau «i will kill you». Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măştile de oxigen. Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i-au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit pasagerul, conform sursei citate.

Pilotul cursei plecate din România a fost nevoit să aterizeze de urgență la Ankara! Martorii care au asistat la eveniment au spus că nu și-au revenit nici acum și au tras o sperietură zdravănă.

„Zborul Wizz Air W6 3265 de la București la Dubai, din 2 februarie, a fost deviat către Ankara după ce s-a raportat că doi pasageri au devenit indisciplinați și au avut un comportament abuziv. Echipajul nostru de cabină a gestionat situația așa cum este instruit să o facă.

Comandantul a luat decizia să devieze zborul către Ankara și a solicitat intervenția poliției. Aeronava a aterizat fără incidente, iar la aterizare pasagerii în cauză au fost predați autorităților. Zborul a fost reluat și a aterizat în Dubai la ora locală 23:46.

Siguranța este prioritatea noastră principală, iar compania aeriană are toleranță zero în ceea ce privește comportamentul abuziv față de pasagerii și personalul să”, au transmis reprezentanții companiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...