Un bărbat, pus la pământ după ce a fost confundat cu un terorist într-un avion. Gestul banal ce a provocat o aterizare de urgență

Ana Anitoiu, Gabriel Peneș 11.10.2021, 23:42
Un bărbat, pus la pământ după ce a fost confundat cu un terorist într-un avion. Gestul banal ce a provocat o aterizare de urgență

Un bărbat a fost pus la pământ în aeroportul LaGuardia din New York după ce a fost confundat cu un terorist în timp ce se afla într-un avion. Aeronava a aterizat de urgență și toți pasagerii au fost evacuați. Autoritățile au fost uimite de ceea ce au găsit în bagajele lui, în loc de bombe.

Gestul banal ce a provocat aterizarea de urgență și confuzia

Totul a pornit de la o femeie care se afla în avion alături de soțul și copiii ei. Ea a început să se îngrijoreze atunci când a văzut că un bărbat se uita la imagini cu camere foto vintage. A crezut că pasagerul căuta instrucțiuni pentru asamblarea și detonarea unor bombe.

Apoi, când bărbatul a scos o cameră vintage a lui, femeia și-a pierdut cumpătul. Ea a fost convinsă că obiectul era o bombă, așa că n-a mai stat pe gânduri și a alertat echipajul aeronavei, potrivit Daily Mail.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul și ce avea în bagaje

Pilotul avionului a anunțat că are nevoie de eliberarea unei piste din aeroportul LaGuardia din New York pentru o aterizare de urgență necesară din cauza unui pasager suspect.

Însă, avionul a aterizat de urgență departe de terminalele aeroportului, iar cei 78 de pasageri au fost evacuați cu ajutorul unor tobogane gonflabile, alături de patru membri ai echipajului. Ajuns și el la pământ, presupusul terorist a fost obligat să stea culcat pe asfalt și a fost percheziționat.

De asemenea, bagajele lui au fost confiscate și cercetate. Însă, autoritățile de la aeroport n-au găsit decât un skateboard și alte câteva camere foto vintage. Ulterior, bărbatul a fost eliberat. Identitatea lui nu a fost dezvăluită.

Nimeni n-a fost rănit în timpul acestui incident, dar unii dintre pasageri și-au exprimat nemulțumirea pe internet. ”Evacuare. Cea mai urâtă experiență!” și ”Suntem bine. Doar că trebuie să așteptăm, pentru că toată lumea trebuie să fie verificată”, au scris două persoane pe rețelele de socializare.

Nu se știe cum a reacționat bărbatul care a fost pus în centrul incidentului la felul în care a fost tratat, deși nu făcuse nimic ilegal, după cum nu se cunoaște nici dacă femeia de la care a pornit totul a avut sau nu vreo conversație cu acesta, după ce a aflat că este nevinovat.

Bărbatul nu se aștepta ca pasiunea lui pentru camerele foto vintage să îl pună vreodată într-o astfel de situație la un aeroport. Momentul când a fost pus la pământ a fost filmat. Citește AICI ce au spus pasagerii avionului care s-a învârtit în august deasupra aeroportului din Iași!

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...