Momente cumplite pentru Iosif Rotariu. Fostul fotbalist are mare probleme. „I se face rău, intră în comă”

Nicu Stan, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 12:15

Sunt momente cumplite pentru Iosif Rotariu. Fostul fotbalist are mare probleme. Cu ce belele grave se confruntă fostul internațional, citiți în articolul de mai jos.

Iosif Rotariu, probleme mari cu cei trei copii ai săi. Doi sunt bolnavi rău. ”Poate intra oricând în comă”

Iosif Rotariu trăiește momente cumplite, fostul fotbalist având mai probleme cu cei trei copii, scrie playtech.ro. Iosif Rotariu și soția lui, Dana au înfiat doi copii, care au fost diagnosticați cu serioase probleme de sănătate. Probleme mari are și fiica loc cea mare.

Astfel, Dana Rotariu și-a vărsat of-ul și a povestit și despre băiatul lor, Cristian, dependent de insulină, dar și despre micuța Kassandra, depistată cu o boală gravă.

Băiatul trebuie să stea mai mult în casă

Băiatul nu merge la școală, face lecții online, cu profesorii. La noi încă nu s-au deschis școlile. La începutul lunii martie, când a început pandemia, doctorul mi-a spus încă de la început să îl țin în casă, pentru că pentru el este foarte periculos virusul ăsta. Nu prea iese afară, decât foarte puțin. I-am cumpărat un câine Labrador, îi pun mascuța la gură și iese cu el la aer.

Am văzut că îi place tare mult și se bucură. Se mai ia cu el. Băiatul este dependent de insulină, e monitorizat non-stop. Are o pompa cu senzori la burtă și, tot așa, și la picior. Mâncarea lui trebuie calculată, trebuie să îi dau din trei în trei ore. Dacă nu se respectă programul i se face rău, intră în comă”, s-a confesat Dana Rotariu.

Fetița suferă de o afecțiune gravă

De asemenea, cei doi părinți sunt îngrijorați și pentru fetița înfiată, Kassandra. Aceasta a fost diagnosticată cu osteomielită, o afecțiune gravă a sistemului osos.

Kassandra are 48 de operații. Și ea face școală de acasă. Chiar ieri mi-a zis că o dor mânuțele, piciorușele, de la vremea asta de afară, de la frig. Acum merge la spital, la recuperare, face fizioterapie și masaj la coloană”, a mai adăugat Dana Rotariu.

Fiica cea mare a familiei a agresat un copil la grădinița unde lucra ca educatoare

În plus, fiica lor cea mare i-a băgat în mari datorii, după ce a agresat un copil, la grădinița unde era educatoare. Instanța a obligat-o la despăgubiri de 20.000 de euro, o sumă fasbuloasă pentru familia care și așa era greu încercată.

”S-a încheiat cazul, trebuie să plătim 20.000 de euro, în trei ani. Îi dăm treptat, în rate, că nu avem de unde. Acum fata a devenit mămică, a născut în luna septembrie o fetiță, este sănătoasă”, a declarat Dana Rotariu.

Urmăriți Impact.ro și pe