Moment greu la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Unui concurent i s-a făcut rău

Ana Anitoiu 06.09.2022, 10:42
Moment greu la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Unui concurent i s-a făcut rău

Cea de-a doua ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV, difuzată luni seară, a fost marcată de un moment greu. Unui concurent i s-a făcut rău în urma unei probe în care spera să obțină un avantaj pentru echipa lui. A fost necesară intervenția medicului.

De ce i s-a făcut rău unui concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Mai exact, actorul Alex Bogdan, care face echipă în cadrul emisiunii cu Anisia Gafton, a fost desemnat să participe la o probă din cauza căreia i s-a făcut rău. Proba a fost cu shake-uri făcute din viermi, tarantule, ardei iuți sau picioare de gândaci sau broască.

„E de vise rele, nu se poate povesti. Am băut chestia aia. Dacă nu vreau eu, ăia (adversarii, n.r.) fac din start trei puncte si va fi foarte greu să-i ajungem”, a spus Alex Bogdan, care a avut nevoie de intervenția medicului.

Moment greu la emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici! Unui concurent i s-a facut rau
Alex Bogdan

Într-o situație asemănătoare s-au aflat și Bia Khalifa, fosta iubită a lui Sișu, și cântăreața Lidia Buble. Cele două concurente au avut de băut tot câte un astfel de shake făcut din tarantule și viermi. Deși Lidiei Buble i se făcuse rău la un moment dat, ea a câștigat proba.

Scandal în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În prima ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Adela Popescu și Cabral, a avut loc un scandal, după ce Bia Khalifa a fost nevoită să mănânce repede organul reproducător al unui taur. Concurenta a văzut o reacție a lui Rux și Opulență și a pierdut din autocontrolul pe care încerca să-l aibă pentru a putea duce proba până la capăt.

Iritată de faptul că a fost încurcată în timpul probei, Bia Khalifa a aruncat cu un pahar de apă în fața lui Rux, spre surprinderea tuturor. Concurenta și-a apărat gestul spunând că Rux a înrăutățit momentul, făcând-o să simtă o greață de nedescris.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...