FOTO EXCLUSIV

Moment foarte jenant pentru actorul Marian Râlea chiar în centrul Capitalei. Magicianul nu se aștepta la asta FOTO EXCLUSIV

Corina Oprea 19.06.2023, 11:21

Marian Râlea a fost protagonistul unui moment extrem de jenant. Bărbatul se afla chiar în centrul Capitalei, unde a avut parte de o umilință la care nu se aștepta vreodată. Marele actor a plecat dezamăgit de la fața locului, dar nu a înțeles de ce s-a ajuns la o asemenea situație. Paparazzi IMPACT.ro au surprins exact întâmplarea, află tot ce s-a întâmplat!

Marian Râlea, umilit la Teatrul Național

Marian Râlea a avut parte de o întâmplare extrem de neplăcută astăzi. Marele actor a fost umilit, cel mai probabilm neintenționat, dar cert este că nu i-a picat deloc bine. Paparazzi IMPACT l-au surprins fix în momentul în care a ajuns la Teatrul Național, acolo unde, probabil, avea repetiții pentru un spectacol.

Actorul avea în brațe foile cu replicile și era pregătit să înceapă activitatea dar, când a încercat să intre în clădire, a avut neplăcuta surpriză ca ușa să fie închisă și paznicul să lipsească și el cu desăvârșire, deși trebuia să fie cineva de serviciu. A tras insistent de ea, a tot sperat că cineva este înăuntru și îl va auzi, dar apoi s-a lăsat păgubaș și a plecat.

Vizibil deranjat de situație și foarte posomorât, acesta a mers direct la Teatrul Bulandra. Actorul era pregătit de repetiții, dar se pare că ceva a intervenit și lucrurile nu au mai decurs deloc conform așteptărilor și programului marelui Marian Râlea.

Cea mai mare dramă a lui Marian Râlea

Marian Râlea este unul dintre cei mai iubiți actori din România, dar și un om extrem de chinuit. Magicianul de la Abracadabra are o carieră de succes, este apreciat, dar viața lui nu a fost deloc roz. A primit multe lovituri grele și totul a fost o dramă mare pentru el.

Cel mai greu i-a fost să treacă peste pierderea celor mai importante persoane din viața lui. După ce mama sa s-a stins din viață la 90 de ani, la doar câteva luni distanță i-a murit și fratele. Acesta avea doar 57 de ani, dar a fost răpus de o boală nemiloasă: cancer.

I-a fost greu să accepte realitatea și ani la rând s-a luptat cu medicii care l-au tratat, pe motiv că i-ar fi greșit tratamentul și i-ar fi administrat dozele nepotrivite.

”E o tristețe îngrozitoare și e foarte greu să accepți că ei, de fapt, nu mai există. Nu, ei sunt cu mine în continuare. Dacă mama avea, totuși, 89 de ani, și pleca din lumea asta cu socotelile încheiate, fratele meu s-a stins în doar șase luni. A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a început o serie de citostatice, situația parea sub control. Dar cred că i-au gresit puțin dozele, fiindcă dintr-o dată, când nimeni nu se aștepta…”, spunea actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe