Moment bizar la Oscar 2022! De ce l-a pălmuit Will Smith pe Chris Rock. Filmarea șocantă a devenit virală

Stan Filon 28.03.2022, 12:29
Moment bizar la Oscar 2022! De ce l-a pălmuit Will Smith pe Chris Rock. Filmarea șocantă a devenit virală

Scene șocante au avut loc la Gala Premiilor Oscar de anul acesta. Protagonistul celui mai bizar moment din istoria Galei a fost chiar actorul Will Smith! Acesta s-a urcat pur și simplu pe scenă și l-a pălmuit pe prezentatorul de anul acesta, actorul de comedie Chris Rock, sub privirile înmărmurite ale celorlalți actori, regizori și producători din sală, dar și în văzul a milioane de telespectatori care urmăreau evenimentul de acasă. Vedeți mai jos ce l-a făcut pe actor să-și iasă din minți.

De ce l-a pălmuit Will Smith pe Chris Rock

Gala Premiilor Oscar de anul acesta va rămâne în istorie, după ce Will Smith a sărit efectiv la bătaie, chiar pe scenă! Cunoscutul actor a decis să reacționeze violent după ce prezentatorul Chris Rock a făcut o glumă la adresa soției sale. „Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”. Aceasta este gluma pe care a făcut-o Chris Rock la adresa soției lui Will Smith. Prezentatorul s-a referit la tunsoarea ”zero” a Jadei Pinkett-Smith, care a fost însă una provocată de o afecțiune medicală.

Will Smith a zâmbit, când a auzit această glumă, însă soția sa s-a schimbat pur și simplu la față. Imediat, actorul a decis să apere onoarea soției sale, așa că s-a îndreptat spre scenă. A mers câțiva metri buni până a ajuns în dreptul prezentatorului, care l-a văzut venind și a spus „Oh, King Richard”, făcând referire la ultimul rol interpretat de Will Smith.

De ce l-a palmuit Will Smith pe Chris Rock
De ce l-a palmuit Will Smith pe Chris Rock

Will Smith și-a apărat soția infidelă

Ei bine, fără alte explicații, Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, care a rămas înmărmurit și el. „Will Smith tocmai m-a lovit”, spune la scurt timp Chris Rock, clarificând situația pentru milioanele de oameni care au urmărit momentul în direct. „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, a strigat Will Smith din sală, după ce s-a așezat lângă soția sa.

Will Smith a mai urcat o dată pe scenă, însă nu pentru a lua la bătaie pe cineva, ci pentru a primi Oscarul pentru „cel mai bun actor”, obținut în urma interpretării sale din pelicula King Richard, unde interpretează rolul tatălui surorilor Williams. Cu această ocazie, actorul le-a cerut scuze colegilor săi, însă nu și comediantului Chris Rock.

Will Smith și soția sa, Jada Pinkett, au mai fost subiecte de presă anul acesta, după ce s-a descoperit că partenera de viață a actorului și-a înșelat soțul cu un rapper cu 21 de ani mai tânăr decât ea. În presă s-ar fi speculat o relație dintre Jada Pinkett Smith și repperul August Alsina, însă cei doi au negat că ar fi avut o relație. Într-un final, cea care a recunoscut infidelitatea a fost chiar soția lui Will Smith. Actorul se pare că a mai dat o șansă căsniciei sale, în urma căreia s-au născut și doi copii.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...