Modul neașteptat în care face bani Nicu Alifantis la 66 de ani. ”Maestrul nu creează, stă la coș și încasează” (Exclusiv)

Iancu Andreea 17.12.2020, 10:32
Modul neașteptat în care face bani Nicu Alifantis la 66 de ani. ”Maestrul nu creează, stă la coș și încasează” (Exclusiv)

Pandemia a reprezentat o provocare și încă este o modalitate de a determina oamenii să se reinventeze. Iar solistul de muzică folk Nicu Alifantis a reușit să facă asta, chiar și la 66 de ani. Pentru că i s-au anulat concertele, artistul a găsit o soluție pentru a nu dispera pe plan financiar.

Afacerea surpriză prin care Nicu Alifantis face bani în pandemie

Cel puțin pentru moment, serile petrecute în jurul unui foc de tabără, alături de un solist cu chitară sunt doar un vis. Pentru că pandemia l-a afectat și pe el, Nicu Alifantis a decis să își ia inima în dinți în ciuda vârstei. Până la revenirea pe scenă, artistul folk s-a reorientat pentru a se descurca pe plan financiar. Astfel, potrivit playtech.ro, inconfundabilul Nicu Alifantis și-a deschis un magazin online, iar ajutor de nădejde este chiar fiica sa cea mare.

Apropiații artistului au dezvăluit pentru sursa citată că Nicu Alifantis a reușit să se reinventeze în această perioadă dificilă pentru lumea artistică și nu numai. Astfel, până când solistul de muzică folk va putea să bucure din nou publicul cu piesele consacrate precum “Decembre”, “Ploaie în luna lui Marte” sau “Ce bine că ești”, Alifantis își promovează munca pe Internet. Acesta și-a scos la vânzare cărțile și CD-urile, care au devenit astfel accesibile fanilor.

CD-uri cu piesele de succes ale artistului precum și cărțile scrise de acesta sunt comercializate într-o variantă actuală, pe site-ul www.alifantis.ro, având prețuri cuprinse între 20 și 200 de lei. Pentru că și-a dorit să ofere în plus un strop din personalitatea sa, acestea sunt însoțite inclusiv de dedicații din partea autorului. Astfel, Nicu Alifantis reușește să trăiască în ciuda vremurilor dificile.

E un fel de dicționar de buzunar, o carte mică, în care s-au adunat câteva definiții personale ale autorului date unor cuvinte alese aleatoriu. 31 de litere ale alfabetului, 300 de definiții pentru 300 de cuvinte. Un fel de joc al minții, a menționat Alifantis, în dreptul unei fotografii cu volumul său, ”Dicționarul lui Alifantis”.

Nicu Alifantis își promovează munca în mediul online
Nicu Alifantis își promovează munca în mediul online

Fiica lui Alifantis, partener de afaceri

Și pentru că avea nevoie de ajutor în această nouă afacere, Nicu Alifantis primește sprijinul fiicei sale mai mari, Maria Alifantis, conform surselor playtech.ro. De altfel, și aceasta promovează un produs inedit, cu care speră să atragă norocul în casele cumpărătorilor. Fiica lui Alifantis comercializează potcoave decorative cu mici coronițe de Crăciun. Prețurile la care acestea sunt disponibile variază între 80 și 120 de lei.

Potcoavele folosite sunt reale, purtate de cai și recondiționate pentru a deveni un inedit obiect decorativ. Potcoavele trec printr-un întreg proces de curățare, ingienizare și vopsire. Mai mult, datorită formei și dimensiunii lor, combinate cu inspirația de moment a creatoarei, rezultatul final al fiecărei potcoave este unic, își susține Alifantis fiica.

Pentru a conferi o notă personală noii afaceri, Nicu Alifantis a compus și câteva versuri amuzante pentru magazinul său virtual:

Nu mai sta în metafizic/Dă un click pe net îți zic/Caută pe google, soro. Alifantis punct și ro/Te-așteptăm cu nerăbdare/La taraba din dotare/ Azi Maestru’ nu creează/ Stă la coș și încasează!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI