Vlăduța Lupău a primit vestea pe care o aștepta de ani de zile. Mesaj în culmea fericirii: ”Hai să spargem baloane”

Ana Anitoiu 07.03.2021, 09:35

Vlăduța Lupău a primit vestea pe care o aștepta de ani de zile. Cântăreața este în culmea fericirii, iar soțul ei, fotbalistul Adi Rus, a transmis un mesaj pe internet prin care a lăsat să se înțeleagă cât de mult își iubește partenera de viață.

Ce veste a primit Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a înscris o reușită importantă în carieră, după ce a lansat piesa ”Bate vântul bate”. Videoclipul acestei melodii a fost publicat pe canalul ei de YouTube la data de 4 martie, iar în doar 24 de ore a urcat până pe locul al doilea în trending, în țară, cu aproape 600.000 de vizualizări. Clickurile au continuat, iar duminică, a fost depășit numărul de 1.440.000 de vizualizări. ”Locul 1. Recordul meu din 30 de ani! Mă înclin și vă mulțumesc!”, a scris artista, pe Facebook.

”Nu creeed, sunt pe locul 1? Tu mă minți? Nu cred. Jură-te! Să spargem baloanele. Doamne, îți mulțumesc!”, a reacționat Vlăduța Lupău atunci când o prietenă a anunțat-o că melodia ei a urcat pe primul loc pe YouTube.

Vladuta Lupau a primit vestea pe care o astepta de ani de zile. Mesaj in culmea fericirii: ”Hai sa spargem baloane”
Vladuta Lupau

Mesajul lui Adi Rus, după vestea primită de Vlăduța Lupău

Fotbalistul Adi Rus a profitat de această ocazie ca să își demonstreze din nou dragostea pentru Vlăduța Lupău, care va împlini luni vârsta de 30 de ani. Sportivul a arătat că își susține partenera de viață, printr-un mesaj simplu.

Mai exact, Adi Rus a publicat la rândul lui noul videoclip al soției sale pe rețelele sociale, iar în descriere a scris: ”Tu ești cea mai bună”. În plus, fotbalistul a adăugat melodia ”Milioane” a cântărețului de manele Nicolae Guță. ‘‘Milion plus milion fac mai multe milioane, la dușmani port ghinion și se-ntreabă de ce oare”, a ținut sportivul să transmită cu ocazia acestui succes al soției lui.

Vlăduța Lupău, dată de gol de soțul ei. După ce alt bărbat este ”topită”

Recent, Adrian Rus, care a jucat la Universitatea Cluj și CFR Cluj, și-a dat soția de gol. În ciuda faptului că între ei doi este o iubire pe care o arată cu fiecare ocazie, prin imagini și declarații de dragoste pe care le publică pe rețelele de socializare, sportivul a dezvăluit că artista este ”topită” după un alt bărbat. În plus, el a dat din casă și a spus ce își dorește Vlăduța Lupău să facă, dacă va avea un fiu. Mai multe detalii, AICI!

”Dacă aș avea un copil acum și să-l duc la fotbal nu l-aș duce decât la Viitorul Constanța. Acolo mi se pare că de la o vârstă fragedă se dau șanse, contează doar calitățile jucătorului. Dar în rest nu l-aș duce în România. Pentru ce să-l duc, să fie sclavul altora? Soția mea e disperată să-l ducă la fotbal. A zis că dacă vom avea un băiețel de la 10 ani o să-l ducă la Paris Saint Germain. Să ajungă precum Neymar și Mbappe. Sunt visuri! 100% va avea mai multe șanse decât am avut eu și-l voi sprijini. Ei îi place să se uite la Neymar, Ronaldo, Messi, dar nu înțelege că ei nu se nasc în România asemenea jucători. Ea ține cu CFR Cluj din România. Se uită la toate meciurile CFR-ului, se uită la Adiță (n.r. nașul lor Adi Păun). Din afară îi place PSG. E topită după Neymar”, a spus Adrian Rus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...