Secretul nebănuit al relației dintre Anghel Damian și Lia Bugnar. Actorul din Vlad și fosta concurentă Asia Express sunt împreună de 7 ani

Diana Radu 11.05.2020, 09:13
Secretul nebănuit al relației dintre Anghel Damian și Lia Bugnar. Actorul din Vlad și fosta concurentă Asia Express sunt împreună de 7 ani

Lia Bugner, în vârstă de 51 și ani și iubitul său Anghel Damian, în vârstă de 28 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care nu ține cont de vârstă. Cei doi s-au cunoscut tocmai prin pasiunea pe care o împărtășesc, și anume actoria.

Care este secretul relației dintre Lia Bugnar și Anghel Damian

Actorul din Vlad și fosta concurentă de la Asia Express s-au îndrăgostit unul de celelalt pe scenă. Aceștia sunt împreună de șapte ani de zile și locuiesc împreună, însă Damian spune că relația lor nu a fost așa mediatizată până când nu s-au implicat în proiecte de televiziune.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp şi ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o priveşti din perspectiva asta, e aproape o poveste clişeu între actori. Aici vine partea amuzantă: suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani, doar că am intrat în atenţia presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Şi, evident, locuim împreună”, a spus Anghel Damian în exclusivitate pentru Click.

lia bugnar, anghel damian, secret relatie
Care este secretul relației dintre Lia Bugnar și Anghel Damian

Relația Liei cu Anghel se bazează, pe lângă iubire și pe paisunile pe care le au în comun. Aceștia petrec foarte mult timp împreună uitându-se la seriale sau citind. De asemenea, fac sport împreună și încearcă să mănânce cât mai sănătos. Însă, marea pasiune care i-a adus împreună este actoria, meserie pe care cei doi o practică în continuare în concordanță cu cea de scenariști.

„Ne-am modelat pasiunile unul după celălalt. Prin urmare, ceea ce îmi plăcea mie înainte, acum îi place şi ei şi invers. Dar, ca să îţi fac un mic rezumat: ne place să ne uităm la filme şi la seriale, ne plac animalele, să citim, să facem sport, să mâncăm sănătos (pe cât e posibil) şi gustos, deci, ca tot omul, lucruri simple de-ale vieţii”, a mai declarat Anghel Damian pentru aceeași sursă.

Cât despre plecarea Liei la Asia Express și despre timpul pe care l-au petrecut separați, Anghel a mărturisit că i-a fost dor de iubita sa, însă în aceeași perioadă el a fost prins cu scrisul pentru “Vlad”, iar astfel timpul a trecut foarte repede. Lia Bugnar a făcut echipă cu Maria Buză la Asia Express, însă nu au reușit să rămână în cometiție până la final fiind eliminate.

Urmăriți Impact.ro și pe