Modul în care Vlăduța Lupău le-a dat fanilor marea veste. ”Împărtășesc cu voi împlinirea unui vis”

Stan Filon, Cristi Ionică 27.06.2021, 12:35

Vlăduța Lupău le-a împărtășit fanilor săi o veste foarte bună pentru ea. Tânăra interpretă de muzică populară a anunțat că începe să-și ridice casa visurilor! Frumoasa cântăreață este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus din 2019 și a vorbit și despre copil.

Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii săi ”împlinirea unui vis”

Vlăduța Lupău și fotbalistul Adrian Rus au planurile făcute deja pentru viitoarea lor casă. Terenul a fost deja cumpărat, iar planul casei a fost făcut după gustul îndrăgitei cântărețe. Vedeta este în culmea fericirii de când a semnat actele pentru casa mult dorită și știe deja cum va arăta vila în care își va petrece cele mai frumoase clipe din viață.

Din ceea ce a arătat vedeta pe rețelele de socializare, vorbim despre o vilă foarte de spațioasă, cu etaj, ce va dispune de o curte interioară. Mai mult decât atât, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, se vor putea relaxa și la piscină, care va completa locuința la care visează de ceva vreme.

Vladuta Lupau a impartasit cu fanii sai ”implinirea unui vis”
Vladuta Lupau a impartasit cu fanii sai ”implinirea unui vis”

Va avea curte interioară și piscină

Vila Vlăduței Lupău va fi ridicată la Cluj-Napoca, locul unde cântăreața se simte cel mai bine și de unde nu ar pleca pentru nimic în lume. Cântăreața este născută în localitatea Șimleu Silvaniei din județul Sălaj.

Vlăduța Lupău a muncit mult timp pentru a-și putea permite să-și construiască casa visurilor sale. Singură și-a clădit cariera și singură a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate noi interprete de muzică populară. Așadar, fanii săi s-au bucurat alături de ea.

”Să fiți fericiți și sănătoși”, ”Doamne ajută, să fie într-un ceas bun, să o stăpâniți cu bucurie și cu copilași frumoși și sănătoși”, „Felicitări”, ”Să fiți ocrotiți cu tot ce clădiți în jurul vostru! Să fie cu folos!”, sunt câteva dintre mesajele venite din partea fanilor.

În vila care se construiește în Cluj-Napoca Vlăduța Lupău și soțul său au de gând să-și crească copiii. Vedeta a recunoscut că se vede mamă, însă nu știe când va fi binecuvântată cu un copil. ”Vreau să am un copil, deși știu că o să fie foarte greu la cântările și la programul meu, dar am noroc. Am părinții aproape, am viitorii socrii aproape”, a spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...