Moarte îngrozitoare pentru un medic. A decedat după ce a căzut de la etajul al V-lea al unui hotel din Cluj

Elena Avramescu 21.10.2021, 11:40
Moarte îngrozitoare pentru un medic. A decedat după ce a căzut de la etajul al V-lea al unui hotel din Cluj

Un medic în vârstă de 33 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui hotel din Cluj-Napoca, conform informațiilor transmise joi de IPJ Cluj. Se presupune că acesta s-a sinucis, însă cercetările sunt în derulare.

Moarte îngrozitoare pentru un medic

Se pare că medicul s-ar fi aruncat de la balconul unui hotel mare situat în cartierul Bună Ziua. Atunci când echipajele de salvare au ajuns la fața locului, medicul nu mai prezente semne compatibile cu viața, astfel că a fost declarat decesul.

Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, echipajele medicale prezente la fața locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața. Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, a transmis IPJ Cluj, conform monitorulcj.ro.

S-a aflat ulterior faptul că bărbatul a fost asistent profesor la UMF Cluj-Napoca în trecut, însă și-a dat demisia în luna septembrie a acestui an. În plus, bărbatul ar fi plecat de acasă și s-a cazat la data de 19 octombrie la hotel, după care, o zi mai târziu, s-ar fi aruncat de la balconul camerei situate la etajul 5.

Anchetatorii au verificat ușa camerei de la hotel iar aceasta nu prezenta urme de forțare. În cauză nu sunt suspiciuni, fiind vorba despre o sinucidere, potrivit Cluj24.