MM Stoica, cuvinte dure despre cei de la CS Mioveni. A răbufnit: “Dăunează grav sănătăţii”

Andrei Cezar 18.10.2021, 14:53
MM Stoica, cuvinte dure despre cei de la CS Mioveni. A răbufnit: “Dăunează grav sănătăţii”

FCSB a învins ”acasă” CS Mioveni, sâmbătă, în etapa a 12-a a Ligii 1, scor 3-0. După meci, argeșenii au lansat un atac dur la adresa arbitrajului și au amenințat că se retrag din campionat pe motiv că au fost dezavantajați clar în partida de la Buzău. Mihai Stoica a reacționat la auzul acestei vești și a comentat într-o notă ironică declarația primarului de la Mioveni.

MM Stoica, reacție dură la adresa argeșenilor, după ce primarul din Mioveni a amenințat că retrage echipa din campionat

După jocul de sâmbătă împotriva celor de la FCSB, Ion Gerogescu, primarul localității Mioveni, care sprijină echipa locală, a lansat un atac extrem de dur la adresa brigăzii de arbitri, a președintelui LPF Gino Iorgulescu și a șefului CCA Kyros Vassaras.

Ion Gerogescu îl acuză pe Marcel Bârsan că a acordat mult prea ușor penalty pentru FCSB la duelul dintre Keșeru și Scarlatache, din minutul 55, dar și că bucureștenii au marcat al doilea gol în urma unei poziții de offside.

Ăsta de la LPF (n.r. – președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor.”, a spus Ion Georgescu, pentru GSP.ro.

Mihai Stoica, reacție durăla adresa primarului din Mioveni: ”Consumul chiftelelor marinate în exces dăunează grav sănătăţii”

Deranjat de declarațiile primarului de la Mioveni, Mihai Stoica a reacționat. Managerul de la FCSB i-a luat peste picior pe oficialii de la Mioveni spunând că singurul motiv pentru care argeșenii ar fi trebuit să se retragă din campionat a fost în meciul contra campioanei CFR Cluj, când Claudiu Petrila a marcat un gol din poziție neregulamentară.

Aşadar, după ce am analizat cu minuţiozitate – ajutat de prietenii mei virtuali – am ajuns la concluzia că primele trei erori de arbitraj au fost împotriva noastră (penalty neacordat la faultul lui Iustin Popescu asupra lui Olaru – min. 9, ofsaid inexistent la Ianis Stoica – min. 11 şi penalty la faultul lui Dat asupra lui Dumiter – min. 30). Toate la 0-0.

Rezultă că singurul motiv plauzibil pentru care echipa din Mioveni s-ar fi putut retrage rămâne golul lui Petrila din min. 49. Tot la 0-0.

Doar că la alt meci.

P.S. Consumul chiftelelor marinate în exces dăunează grav sănătăţii”, a fost mesajul postat de MM Stoica pe reţelele de socializare.

CS Mioveni a mai făcut un anunț similar. În etapa a patra, primarul Ion Gerogescu a amenințat că se retrage din campionat, după ce echipa argeșeană a pierdut la limită cu CFR Cluj, scor 0-1, iar golul ardelenilor a fost marcat de Claudiu Petrila din poziție de ofsaid.