Mihai Stoica nu s-a putut abține după eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor. Ce a postat imediat după meci

Andrei Cezar 11.08.2021, 12:47
Mihai Stoica nu s-a putut abține după eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor. Ce a postat imediat după meci

Mihai Stoica nu s-a putut abține după eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor. Managerul general de la FCSB a reacționat imediat după meciul de la Berna, câștigat de Young Boys cu 3-1, și a postat o imagine sugestivă ca răspuns la declarațiile ironice ale lui Marius Șumudică din urmă cu o săptămână. Tehnicianul ”vișiniilor” a comparat atunci echipele românești care au ratat calificarea în turul trei preliminar din Conference League, respectiv FCSB, Craiova și Sepsi, cu o mașină Tico.

Ironie fină a lui Mihai Stoica la adresa lui Marius Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Champions League

CFR Cluj a pierdut manșa a doua a turului trei preliminar din Champions League în fața campioanei elveției Young Boys Berna, scor 1-3. În tur, ardelenii reușiseră un rezultat de egalitate, 1-1. Echipa din Gruia a pierdut astfel șansa de juca în play-off-ul Champions League.

După finalul partidei de aseară, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a postat pe contul său de socializare o imagine cu o Dacia Lăstun pe care este lipit și un abțibild cu sigla CSA Steaua. Prin postarea sa Meme Stoica a făcut o aluzie fină la declarațiile lui Marius Șumudică, cel care în urmă cu o săptămână ironiza eliminarea rivalelor din Liga 1, din Conference League.

„Deocamdată, Loganul rezistă! Față de alții, care în primul tur au fost cu Tico”, spunea atunci Șumudică.

De altfel, între cei doi oficiali ai cluburilor rivale se duce un război subtil al declarațiilor de la distanță încă de când a început campionatul. Mihai Stoica a scris ironic pe contul să de Facebook, după meciul câștigat de CFR Cluj cu FC Mioveni (1-0) printr-un gol marcat din offside, următorul mesaj: ”Sub 2 metri e chiar ok”.

Ulterior, Marius Șumudică a reacționat și a spus, cu ocazia unei conferințe de presă, că a văzut un Tico albastru cu logo-ul FCSB-ului pe el.

Nu vreau să comentez, le doresc baftă în continuare. Nu vreau să intru într-o polemică. Astăzi am făcut un pas, îi aștept să facă și ei câte doi, cum era jocul ală „1-2-3, la perete! Stai.

M-am bucurat la gol, nu ostentativ, nu am făcut niciun semn obscen. Dovadă că la final, cred că am făcut 50 de poze. Pentru mine asta e important, când sunt oameni care te apreciază, că sunt și alții care au altă opinie, asta este. V-am zis că o să vedeți un alt Șumudică.”, a declarat Șumudică.

Mihai Stoica nu s-a putut abtine dupa eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor. Ce a postat imediat dupa meci
Mihai Stoica nu s-a putut abtine dupa eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor. Ce a postat imediat dupa meci

Pe cine va întâlni CFR-ul în play-off-ul Europa League, după eliminarea din Liga Campionilor

Echipa din Gruia a vut un start excelent de partidă în returul cu Young Boys Berna. Omrani a deschis scorul în minutul 4 după o pasă a lui Deac, iar speranțele elevilor lui Marius Șumudică de a juca în play-off-ul Champions League erau la cote ridicate.

În minutul 23 însă, Siebatcheu le taie din elan clujenilor după ce a reușit să marcheze cu capul. Young Boys reușește să mărească avantajul după doar două minute, prin Ngamaleu, care a șutat din afara careului și l-a învins pe Arlauskis. Golul trei al elvețienilor a venit pe final de primă repriză, când același Siebatcheu a ajuns la o pasă în interiorul careului și a șutat pe jos, învingându-l din nou pe goalkeeper-ul clujenilor.

După 1-1 în tur și 1-3 în Elveția, CFR Cluj a ratat șansa de a juca în play-off-ul Champions League. Însă parcursul european al ardelenilor nu se oprește aici. Formația antrenată de Marius Șumudică o va întâlni în play-off-ul Europa League pe Steaua Roșie Belgrad, eliminată și ea în turul 3 al Ligii Campionilor. Dacă nu va reuși să treacă de echipa din Serbia, CFR Cluj are asigurat un loc în grupele Conference League.

Urmăriți Impact.ro și pe