Mirela Vaida, șoc imens când a ajuns acasă. Cu ce se jucau copiii săi când a intrat în casă: „Am fobie la așa ceva”

Ana Anitoiu 10.11.2022, 12:54
Mirela Vaida, șoc imens când a ajuns acasă. Cu ce se jucau copiii săi când a intrat în casă: „Am fobie la așa ceva”

Mirela Vaida a suferit un șoc imens când a ajuns acasă. Vedeta s-a speriat când a văzut cu ce se jucau copiii ei, spunând că are fobie la așa ceva. Prezentatoarea TV a făcut tot posibilul să-și păstreze calmul, dar i-a fost greu să-și stăpânească emoțiile.

Motivul pentru care Mirela Vaida a suferit un șoc când s-a întors acasă

Mai exact, Mirela Vaida a povestit pe rețelele sociale că și-a găsit copiii jucându-se în casă cu un hamster, în contextul în care ei îi este teamă de șobolani. Vedeta a încercat să obțină înțelegere din partea fiicei sale, Carla, dar micuța a anunțat-o unde va dormi rozătoarea.

„Deci copiii au cumpărat un hamster și îmi este frică să intru pentru că eu fobie de hamsteri! Măi, Carla, mami, v-am rugat să nu cumpărați pentru că mie îmi e frică de șobolani. Mi-este frică, mi-e teamă mami. Și dacă îl scăpăm prin casă?!”, a spus Mirela Vaida.

„Aici doarme el”, a anunțat-o fiica ei, Carla. „Cum aici doarme? Eu nu pot să mă uit la șobolanul ăsta, ce să facem cu el în casă?”, a fost replica Mirelei Vaida, îngrozită de faptul că hamsterul ar putea scăpa prin casă.

Mirela Vaida, soc imens cand a ajuns acasa. Cu ce se jucau copiii sai
Mirela Vaida, speriata de hamsterul primit de copiii ei. Foto: Capturi Instagram/ Mirela Vaida

Cum au ajuns copiii Mirelei Vaida să se joace cu așa ceva

De asemenea, Mirela Vida a dezvăluit cum au ajuns copiii ei să se joace cu așa ceva în casă, în ciuda fobiei pe care o are ea. Prezentatoarea de televiziune a spus că soțul ei a cedat la insistențele celor mici, astfel că le-a cumpărat hamsterul.

„S-a îngroșat rău gluma!! Eu am fobie la așa ceva!! Cum se procedează în situația asta?‼️ A cedat taică-su și le-a cumpărat hamsterul‼️‼️”, a mai adăugat Mirela Vaida, în descrierea postării.

Mirela Vaida, foc și pară după ce a fost criticată

Recent, Mirela Vaida s-a făcut foc și pară după ce a fost criticată de unele persoane că nu ar face nimic în casă, pentru familia ei, pentru că ar fi tot timpul plecată, și că ar plăti alți oameni care să facă totul pentru ea.

Mirela Vaida a spus că are o bonă, într-adevăr, pentru că ea și soțul ei nu ar avea altfel cu cine să-și lase cei trei copii atunci când nu sunt acasă. Vedeta a precizat că această bonă este parte din familia lor de mai bine de șase ani, dar că asta nu înseamnă că ea nu este o mamă cu normă întreagă.

Prezentatoarea TV Mirela Vaida a mai spus că, la fel ca orice altă mamă, atunci când ajunge acasă face mâncare, spală, calcă, și că nu este nimic ce face în plus sau în minus față de alte femei care au copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...