Ritualul la care Mirela Vaida nu renunță sub nicio formă. Prezentatoare, dezvăluiri din intimitatea sa. „Am energie pe toată ziua”

Anca Manolica 21.10.2022, 10:41
Ritualul la care Mirela Vaida nu renunță sub nicio formă. Prezentatoare, dezvăluiri din intimitatea sa. „Am energie pe toată ziua”

Mirela Vaida are un obicei pe care îl face în fiecare săptămână, chiar și de trei ori. Vedeta de la Antena Stars nu se abate niciodată de la el pentru că, după cum bine spune, îi dă o foarte mare energie. Descoperă, în rândurile de mai jos, despre ce este vorba.

Obiceiul Mirelei Vaida despre care nu știe prea multă lume

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Pe lângă cariera de succes de care se bucură de ani buni, vedeta se laudă și cu o familie minunată, căreia îi dedică cât de mult timp poate în fiecare zi. Fiind mamă a trei copii, ea are o mulțime de lucruri de îndeplinit.

Cu toate acestea, gazda show-ului Acces Direct de la Antena Stars încearcă, în același timp, să dedice timp și propriilor pasiuni. Atât cât se poate. Iar sportul este una dintre ele. Nu doar că o face să se recreeze, dar o și menține în formă.

„Sport fac de mult timp. Sigur că există și zile mai urâte, ploioase, în care dacă fac o oră jumătate până în București nu mă mai duc, dar practic de multă vreme sportul. Încerc să îmi găsesc de obicei trei zile pe săptămână, marțea, joia și vinerea în care să merg la sală.

Eu oricum mă trezesc în fiecare dimineață la ora 7:00, pentru a le pregăti celor mici micul dejun și pachețelele pentru școală și ieșim toți pe ușă, îi las la poarta școlii și nu mai are rost să mă întorc acasă, să mai dorm sau să stau la televizor, când pot să fructific acele ore, să merg să fac ceva pentru sănătatea mea.”, a spus Mirela Vaida, pentru spectacola.ro.

Mirela Vaida arată impecabil, la cei 40 de ani
Mirela Vaida arată impecabil, la cei 40 de ani

Sportul joacă un rol foarte important în viața sa

Ajunsă la 40 de ani, solista de muzică populară este într-o formă de invidiat. Deși este foarte ocupată, având și trei copii de care trebuie să aibă grijă, nu se neglijează nici pe ea, reușind să arate impecabil la fiecare apariție a sa. De asemenea, Mirela Vaida a mărturisit că nu vede sportul doar ca o modalitate de a se mențină în formă, ci este și o ocazie bună de a mai socializa.

„Dimineața se adună foarte multe fete, suntem în jur de 30 și mă motivează foarte tare treaba aceasta. Eu merg de 10 ani la sala aceasta de sport și de atunci am rămas aceleași fete. Socializăm, ținem legătura, este un fel de a ne îngriji pe noi, de a socializa, simt efectiv că am energie pe toată ziua.”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

Citește și Modul inedit în care Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie. „În 40 de minute am făcut și lista de invitați”. Cum a arătat vedeta în ziua nunții

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...