Mirela Vaida, din nou mămică? Dezvăluirea surprinzătoare a vedetei: „Avem și nume pentru ele”

Badea Violeta 25.06.2022, 16:08

Mirela Vaida este căsătorită de mai bine de un deceniu cu Alexandru Vaida. Cei doi au împreună trei copii superbi, dar prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit, de curând, că nu dorește să să oprească aici. Vedeta a avut un moment de sinceritate și le-a spus adevărul fanilor, legat de planul său.

Mirela Vaida își mai dorește doi copii. Prezentatoarea de la Acces Direct a făcut anunțul

Mirela Vaida a fost invitată, de curând, în podcastul lui Valentin Sanfira și a vorbit despre momentele dificile din viaţa ei, dar şi despre faptul că şi-ar dori să devină, din nou, mamă.

Acesta este o prezentatoare extrem de apreciată și o artistă desăvârșită, dar și o mămică exemplară. Vedeta trusutului Intact duce o viață cât se poate de frumoasă, iar familia este cea mai importantă pentru ea.

Cu toate că are trei copii superbi, frumoasa blondină a anunțat că își mai dorește două fetițe, iar dacă ar fi gemene, ar fi perfect. Prezentatoarea pare destul de hotărâtă, ținând cont că s-a gândit deja ce nume le va pune celor două micuțe.

„Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele.

Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a dezvăluit Mirela Vaida.

Mirela Vaida, pe masa de operatie. Ce se intampla acum cu vedeta de la Antena 1
Mirela Vaida isi mai doreste doua fetite

Mirela Vaida a oferit detalii despre drama prin care a trecut

Înainte de a deveni mamă, Mirela Vaida a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Frumoasa vedetă și-a deschis sufletul în fața lui Valentin Sanfira și a dezvăluit că în trecut a pierdut două sarcini.

De asemenea, aceasta a spus că a trăit cu teama că s-ar putea întâmpla să piardă și cel de-al treilea copil. Din fericire însă, nu s-a întâmplat acest lucru, iar Dumnezeu i-a dat în dar nu doar un singur moștenitor, ci cu trei.

„Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți. Și doctorița mea mi-a spus că dacă trec de 35 de ani, să facem fertilizare in vitro, că e mai greu după, șansele scad cu fiecare an după 30, nu mai ai aceleași rezerve.

Și uite așa m-am rugat la Dumnezeu, cu credință, cu speranță. Și am rămas însărcinată cu Carla și vreau să zic că a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu pierdusem două sarcini, am zis că nu mai spun până nu e mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut natural, la 33 de ani. Am alăptat un an de zile. În pauzele de publicitate, soțul îmi aducea copilul la alăptat.

După ce ți-a dat Dumnezeu primul, s-a desfundat conducta. Acum am mai face. Două fete aș mai face, două, dacă mi-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai..aș fi cea mai fericită. Am și nume pentru ele”, a mărturisit Mirela Vaida.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...