Laurenţiu Reghecampf revine la FCSB? Gigi Becali a răspuns ferm

Marian Cărăvan 19.10.2020, 14:24
Laurenţiu Reghecampf revine la FCSB? Gigi Becali a răspuns ferm

Înlocuirea lui Bogdan Vintilă cu Toni Petrea pe banca tehnică a celor de la FCSB amplifica la un moment dat zvonurile revenirii lui Laurențiu Reghecampf la echipa roș-albastră. Asta în condițiile în care Petrea a făcut parte din staff-ul tehnic al lui Reghecampf. Antrenor care și-a încheiat conturile cu arabii de la AL-Wasl și e liber de contract. Revine la FCSB? Becali a răspuns ferm.

Laurențiu Reghecampf revine la FCSB?

După ce Laurențiu Reghecampf și-a încheiat conturile cu Al-Wasl a reapărut pe buzele microbiștilor întrebarea dacă acesta va reveni la FCSB. Zvonuri au fost și acum câteva luni, mai ales după ce Gigi Becali l-a trimis pe Bogdan Vintilă la echipa a doua, iar pe banca tehnică a formației din Liga 1 a fost adus Toni Petrea. Nimeni altul decât unul dintre oamenii de încredere ai lui Laurențiu Reghecampf. Să fi fost Toni Petrea doar un „antemergător”, care să anunțe revenirea lui Laurențiu Reghecampf la gruparea roș-albastră? Chestionat pe acest subiect, Gigi Becali a răspuns ferm.

„Și ce vreti să fac eu? Voi nu știți că am antrenor la echipă? Nu știu ce a făcut Reghe. V-am spus că nu vreau să mai vorbesc”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Laurențiu Reghecampf, 45 de ani, a mai antrenat-o pe FCSB în două rânduri. Mai întâi, în perioada 2012-2014, când a adus echipei lui Becali două titluri de campioană și o Supercupă. Al doilea mandat a fost între decembrie 2015 și mai 2017, cu un singur trofeu pentru FCSB, Cupa Ligii. 176 de partide pe banca tehnică a celor de la FCSB a stat Laurențiu Reghecampf în cele două mandate.

Laurenţiu Reghecampf revine la FCSB? Gigi Becali a răspuns ferm
Laurenţiu Reghecampf revine la FCSB? Gigi Becali a răspuns ferm

Laurențiu Reghecampf, antrenorul anului 2013 în fotbalul românesc

Anul 2013 a fost, fără îndoială, anul lui Laurențiu Reghecampf, în ceea ce-i privește pe antrenorii români, tânărul tehnician reușind să se afirme în campionatul intern, dar și în competițiile internaționale. Atunci când a fost instalat în postul de antrenor al roș-albaștrilor, puțini îi dădeau șanse de reușită și de continuitate, având în vedere antecedentele patronului Gigi Becali. Cu toate acestea, Reghecampf a rezistat și a readus echipa roș-abastră în lumea bună a fotbalului. Două titluri de campion (cel din 2013 chiar cu 5 etape înainte de finalul sezonului), o Supercupă și o Cupă a Ligii reprezintă bilanțul lui Reghecampf în cele două mandate la FCSB. Echipă la care ar reveni oricând. A declarat-o și acum câteva luni, când se afla în Emirate, la Al-Wasl.

„Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Seaua și la FCSB, dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă, atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua… Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat, dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat, pe care o iubești, o iubește toată lumea”, spunea Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Impact.ro și pe