Mirel Rădoi își vinde unul dintre bolizii de lux. Suma uriașă pe care o cere antrenorul Universității Craiova FOTO

Gabriel Peneș 21.09.2022, 10:22

Mirel Rădoi își vinde unul dintre bolizii de lux. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova vrea să se despartă de una dintre mașinile „de colecție” pe care le deține. Fostul selecționer al naționalei a recunoscut în trecut că a cheltuit multe milioane de dolari pe automobile scumpe și ceasuri de firmă. Mirel Rădoi a scos la vânzare unul dintre bolizii achizionați relativ recent, Lamborghini Urus Mansory Venatus.

Mirel Rădoi își vinde unul dintre bolizii de lux

Mirel Rădoi își vinde unul dintre bolizii de lux. Antrenorul celor de la U. Craiova este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașinile și ceasurile scumpe. Fostul selecționer a câștigat o avere ca jucător pentru mulți ani în zona arabă. Dar a admis că și cheltuit foarte mult pentru a-și satisface aceste pasiuni costisitoare.

„Eu am câştigat 15 milioane (n.r.- de dolari) în toată cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. – pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că… Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă”, spunea Mirel Rădoi pentru Antena Sport.

Acum, potrivit ProSport, tehnicianul de 41 de ani a scos la vânzare pe o platformă online uimitorul Lamborghini Urus Mansory Venatus.

Mirel Rădoi își vinde unul dintre bolizii de lux. Suma uriașă pe care o cere antrenorul Universității Craiova FOTO
Mirel Rădoi, actualul antrenor al Universității Craiova, a câștigat o avere în perioada în care a activat ca jucător în zona arabă

Suma uriașă pe care o cere antrenorul Universității Craiova

În schimbul „bijuteriei” care taie răsuflarea oricărui împătimit auto, Mirel Rădoi cere 530.000 de euro, însă este dispus să negocieze și să scadă prețul până la 500.000 de euro. Adică exact suma pe care a investit-o în mașină: peste 400.000 de euro prețul de achiziție, plus 100.000 de euro pachetul de tuning de la Mansory Venatus.

Interesant este că mașina e la vânzare pe persoană fizică, iar în dreptul proprietarului este trecut numele lui Mirel Rădoi. Lamborghini Urus Mansory Venatus este fabricat în ediție limitată: numai 25 de oameni din întreaga lume conduc această mașină de vis. Bolidul are 641 de cai putere şi are nevoie de numai 3.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Printre dotările interesante ale lui Lamborghini Urus Mansory se numără: centură de siguranță cu airbag spate, head up display, scaun cu memorie, frâne carbo-ceramice, încălzire auxiliară, avertizare sonor pre-coliziune, dar și altele.

Pe lângă automobilul de care este pregătit să se despartă, Mirel Rădoi mai are în garajul său fabulos un Mercedes AMG GT 64 S 4 și un Rolls-Royce Cyllinar Bullionaire, a căror valoare totală depășește 1 milion de euro. La începutul lunii august, când a fost numit pe banca tehnică a echipei din Bănie, tehnicianul a sosit la conferința de presă de prezentare cu un Mercedes BRABUS 900 ROCKET EDITION, o mașină a cărei valoare urcă până la 600.000 de euro.

Pe vremea în care era selecționerul naționalei, el a apărut la un meci din Liga 1 la bordul unui Mercedes-AMG GT 63 S, varianta în 4 uși, de culoare negru mat. Rămâne de văzut dacă Mirel Rădoi va găși și cumpărător pentru bijuteria care costă o adevărată avere.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....