Mirel Rădoi i-a transmis lui Gigi Becali pe cine să pună antrenor la FCSB. Care este alesul

Andrei Cezar 27.06.2020, 17:37

Mirel Rădoi i-a transmis lui Gigi Becali care ar fi antrenorul care ar putea să o redreseze pe FCSB. Selecționerul României consideră că cea mai bună varintă de tehnician ar fi Laurențiu Reghecampf, în condițiile în care echipa roș-albastră nu a mai câștigat titlul din 2015.

Noul antrenor al FCSB, în opinia lui Mirel Rădoi

La FCSB este secetă de trfoee. Echipa nu a mai câștigat campionatul din 2015, iar în acest în sezon de Liga 1 echpa lui Gigi Becali pare tot mai departe de titlu.

Selecționerul României, Mirel Rădoi, consideră că echipa ar putea să-și revină doar sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, cel care a cucerit de două ori titlul în Liga 1 cu FCSB.

Rădoi a amintit de sezonul 2015-2016, atunci când Reghe a salvat echipa dintr-un alt moment complicat. FCSB se afla departe de primele locuri, iar la jumătatea campionatului a fost preluată de Laurențiu Reghecampf. În scurt timp, roș-albaștrii au reintrat în cursa pentru titlu, însă au pierdut bătălia în fața Astrei Giurgiu care a devenit campioană.

Reghecampf a venit după ce am plecat eu. A luat echipa de pe 4 sau 5 și a dus-o pe 2, pierzând campionatul cu Astra. Poate fi un antrenor care să redreseze echipa.”, a spus Rădoi, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

De când a început Play-Off-ul, FCSB a obținut o victorie, două egaluri și o înfrângere chiar în fața rivalilor la titlu, CFR Cluj, rezultate care l-au nemulțumit pe patronul echipei. Totuși, Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că Bogdan Vintila nu va pleca de la echipă, indiferent de rezultate.

Mirel Rădoi i-a transmis lui Gigi Becali pe cine să pună antrenor la FCSB. Care este alesul
Mirel Rădoi i-a transmis lui Gigi Becali pe cine să pună antrenor la FCSB. Care este alesul

Palmaresul lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

Laurențiu Reghecampf a venit pentru prima dată ca antrenor la FCSB în sezonul 2011-2012, pe când echipa se numea Steaua. A reușit să formeze o echipă competitivă cu care a câștigat două titluri ( în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014), o Supercupă și o Cupă a Ligii.

În plus a reușit performanțe notabile și în competițiile europene. Cu el pe bancă, Steaua a învins deținătoarea Ligii, Chelsea, 1-0 pe Arena Națională și a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. (Ajax Amsterdam, în sezonul 2012-2013 din Europa League).

Urmăriți Impact.ro și pe