Cine e următorul transfer pentru care Gigi Becali negociază la FCSB. Prețul pe care trebuie să-l plătească

Marian Cărăvan 26.06.2020, 16:15

Gigi Becali e nevoit să bage adânc în buzunar dacă vrea să transfere un nou jucător pentru întărirea atacului FCSB. Latifundiarul s-a orientat către un fotbalist din Liga 1, după ce Harlem Gnohere și-a reziliat contractul cu vicecampioana.

Un nou atacant pentru Gigi Becali. I se cere o sumă imensă pentru Liga 1

Patronul FCSB a fost sfătuit să se orienteze către unul dintre jucătorii din Liga 1, de la o echipă angrenată și ea în play-off.  Prețul pe care va trebui să-l plătească pentru fotbalist va fi însă unul destul de mare. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, i l-a recomandat lui Gigi Becali pe Marko Dugandzic, dar i-a transmis totodată și ce sumă așteaptă pentru atacantul său: cel puțin un milion de euro!

„Gigi nu trebuie să caute pe afara vreun atacant, deoarece el se află aici în România. Este vorba de Marko Dugandzic. Dacă Gigi vrea sa câștige la anul campionatul, atunci e bine sa imi faca repede o ofertă, dar il anunț pe domnul Becali că discuția noastră va începe de la minimum 1 milion de euro”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

Marko Dugandzic, 26 de ani, s-a născut la Osijek, în Croația, și este cotat de transfermarkt.com la 350.000 de euro. Pe 10 ianuarie 2020 a semnat un contract cu FC Botoșani care îi expiră pe 30 iunie 2021.

Marko Dugandzic, atacantul celor de la FC Botoșani, ar putea ajunge la FCSB
Marko Dugandzic, atacantul celor de la FC Botoșani, ar putea ajunge la FCSB

Gigi Becali va începe negocierile

Gigi Becali nu ar spune „nu” unei asemenea propuneri și va cere referințe despre atacantul propus de Valeriu Iftime.

„Nu i-am făcut lui Iftime nicio ofertă pentru acest atacant, dar recunosc că este un atacant interesant. O să intreb în stanga și în dreapta despre el, dar nu am facut nicio ofertă. Vreau să fie foarte clar acest lucru. Văd că lui Iftime ii place să facă afaceri cu mine”, a spus Gigi Becali.

Până una alta, Gigi Becali, care joi a împlinit 62 de ani, este bucuros că echipa sa i-a făcut jn frumos cadou, prin victoria cu 3-0 din Ștefan cel Mare, în fața rivalei Dinamo, în prima manșă din semifinalele Cupei României.

Urmăriți Impact.ro și pe