Mirel Rădoi a fost dat afară din Arabia Saudită. Decizia șoc a șeicilor, ce s-a întâmplat

Stan Filon 18.05.2023, 10:12
Mirel Rădoi a fost dat afară din Arabia Saudită. Decizia șoc a șeicilor, ce s-a întâmplat

Mirel Rădoi a fost dat afară de la echipa pe care o antrena în Arabia Saudită! Șeicii de la Al Tai nu au fost nemulțumiți de rezultatele obținute, chiar dacă a pierdut ultimul meci cu scorul de 2-0 în fața echipei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Mirel Rădoi a fost dat afară din Arabia Saudită

Așadar, Mirel Rădoi a fost demis de la echipa Al Tai, după ce a reușit performanța să-i enerveze pe șeici. Aceștia au decis la miez de noapte să-l dea afară pe românul care preluase echipa de la începutul anului și care avea contract semnat pe un an și jumătate. Dar ce i-a supărat pe patronii lui Al Tai?

Ei bine românul a fost foarte critic cu jucătorii săi și nu doar o dată, ci în repetate rânduri și a făcut-o în timpul conferințelor de presă. Așa s-a întâmplat și după ultimul meci pe care Mirel Rădoi l-a disputat pe banca tehnică al echipei Al Tai. Cristiano Ronaldo a deschis tabela din penalty, iar mai apoi scorul a fost din nou modificat. Echipa lui Rădoi a pierdut cu scorul de 2-0 în fața echipei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, iar antrenorul român și-a făcut cu ou și cu oțet elevii.

„E mai bine să rămână acasă!”

„A fost un meci între două echipe cu situații diferite. Cu Al-Nassr care luptă pentru titlu și cu noi, care ne-am salvat de la retrogradare și credem că s-a încheiat sezonul Am simțit ce se va întâmpla în repriza a doua. Știam că Al-Nassr poate înscrie oricând, am simțit. Nu voi accepta o astfel de mentalitate din partea jucătorilor. Dacă jucătorii continuă astfel și arată aceeași lipsă de concentrare, e mai bine să rămână acasă!”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit Aawsat.

Dar ceea ce a umplut paharul se pare că a fost înlocuirea vedetei lui Al Tai, decarul Amir Saeed, care s-a manifestat violent după ce a fost înlocuit de antrenorul român. Jucătorul a dat cu piciorul într-un scaun, apoi l-a luat și l-a aruncat!

Mirel Rădoi o lasă pe Al-Tai pe poziția a 7-a, cu 34 de puncte, fără emoții în privința retrogradării. Antrenorul român spunea înaintea partidei că nu-și face probleme dacă va fi dat afară pentru că are deja trei oferte.

Statisticile lui Mirel Rădoi la Al-Tai

  • 13 meciuri
  • 4 victorii
  • 4 egaluri
  • 5 înfrângeri
  • 1.36 puncte câștigate pe meci
  • 30 de goluri marcate și 29 primite

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...